Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKI strelci nastupili na Međunarodnom turniru u Minhenu - | K-013 Portal

PANČEVAČKI strelci nastupili na Međunarodnom turniru u Minhenu

aleksa rakonjac, marko ninkovic, sd pancevo 1813, pancevo

Proteklog vikenda je održan veliki međunarodni turnir, "H&N Cup" u Minhenu , na kojem su u svojstvu juniorskih reprezentativaca SS Srbije, učestvovala i dva takmičara iz Streljačke družine''Pančevo 1813'', i ostvarili odlične rezultate.

Aleksa Rakonjac je učestvovao na tri takmičenja juniora puškom, te je sa rezultatom od 622,6 krugova osvojio 13. mesto od 43 učesnika, a do finala sa osam najboljih juniora mu je nedostajalo samo 0,8 kruga.

Prethodno je postigao rezultat od 621,1 krug, a u miksu-mešovitim parovima puškom 308,8 krugova i Ljiliana Cvetković 314,3 krugova, osvojili 23. mesto.

Marko Ninković je takođe učestvovao na tri takmičenja juniora pištoljem, te je sa rezultatom od 564 kruga osvojio 14. mesto od 48 učesnika, drugog dana je postigao rezultat od 560 krugova, a u miksu - mešovitim parovima pištoljem 276 krugova i Eleonora Radulović 275 krugova, su osvojili 29.mesto.

Ovo takmičenje je bila odlična provera juniora pred odlazak na Prvenstvo Evrope, a do tada pančevačke strelce čeka još 3 takmičenja Vojvodinacup u Novom Sadu, finale Kupa SS Srbije i juniorsko Prvenstvo Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.