Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Aleksa Rakonjac iz SD "Pančevo 1813" na pripremama juniorske reprezentacije Srbije - | K-013 Portal

Streljaštvo: Aleksa Rakonjac iz SD "Pančevo 1813" na pripremama juniorske reprezentacije Srbije

aleksa rakonjac, sd pancevo 1813

Protekle nedelje, a između dva takmičenja, Streljački savez Srbije je u Smederevu, organizovao pripreme juniorske reprezentacije SS Srbije pištoljem i puškom, na koje je pozvan i najuspešniji pančevački takmičar puškom, Aleksa Rakonjac, a u cilju bolje pripremljenosti za nastup na predstojećem Prvenstvu Evrope u Norveškoj (18-27.mart).

Time je Aleksa i zvanično pozvan od strane direktora Reprezentacije Srbije Dragana Markovića, u sastav juniorske reprezentacije SS Srbije puškom, zajedno za Petrom Erdei iz Novog Sada i iskusnim Markom Ivanovićem iz Kragujevca.

Pripreme su bile veoma složene i naporne,tako da je stručni tim, na čelu sa Ivanom Manojlovićem koji je i vodio pripreme SSS, preporučio je da Aleksa ne nastupi na drugom kolu kupa SSS u Nišu, jer ima dovoljno bodova za finale, a i da se odmori i nadoknadi propušten proces učenja u Gimnaziji.

U narednom periodu, do 18.marta 2022. godine kada Aleksa odlazi na Prvenstvo Evrope, nastupiće na još dva takmičenja - Prvenstvu Vojvodine za mlađe kategorije i Prvenstvu Srbije za seniore, po programu treninga sa klupskim trenerom Sinišom Veljkovićem, a koji je usklađen sa obavezama u školi, družini i za bolju spremnost za prvi reprezentativni nastup.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.