Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tri medalje za PANČEVAČKE strelce na Kupu SS Srbije u Nišu - | K-013 Portal

Tri medalje za PANČEVAČKE strelce na Kupu SS Srbije u Nišu

streljastvo, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Nišu održano prvo kolo Kupa SS Srbije po A programu za juniore i seniore vazdušnim sportskim oružjem, na kome su nastupila i četiri takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Marko Ninković osvojio je zlatnu medalju i dvanaest bodova za prvo mesto u kategoriji juniora pištoljem sa 561 krugom, a sa istim rezultatom, u konkurenciji seniora je osvojio sedam bodova za četvrto mesto. Markov stariji brat Velimir je osvojio bronzanu medalju i osam bodova takođe u konkurenciji juniora pištoljem sa 545 krugova, dok je u konkurenciji seniora osvojio jedan bod za deseto mesto. Stefan Kešišjan je osvojio dva boda za deveto mesto sa 535 krugova pištoljem u kategoriji juniora.

Sva tri juniora ču činili ekipu seniora družine pištoljem i osvojili treće mesto i osam bodova za Finale.

a9f8o089q777gq09iuashdg

Iva Rakonjac je osvojila pet bodova za šesto mesto u kategoriji juniorki sa ličnim rekordom od 620,0 vazdušnom puškom, a u konkurenciji seniorki je osvojila jedan bod za deseto mesto što je izvanredan uspeh na početku nove sezone.

Aleksa Rakonjac nije nastupao ovoga puta, pošto je otputovao u Kairo na Svetsko Prvenstvo na kojem nastupa u sastavu juniorske reprezentacije Srbije, ekipno, pojedinačno i u miksu vazdušnim puškom.

Slede još dva međunarodna takmičenja u Beogradu i Smederevu i više u inostranstvu u narednom periodu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.