Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uspešan vikend za Streljačku družinu "Pančevo 1813" - | K-013 Portal

Uspešan vikend za Streljačku družinu "Pančevo 1813"

streljacka druzina pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Vrbasu održano 6. kolo Lige pionira Vojvodine serijskom vazdušnim puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo 13 takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Ognjen Bunčić je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom od 171 krug vazdušnim pištoljem, a ekipa je bila prva i jedina kompletna. Nastupili su debitant Isak Sakač i Oliver Zoraje, dok Jovan Kondić nije nastupio zbog bolesti.

Obe podmlađene ekipe vazdušnom puškom su sedme, a nastupili su Ana Negovanović (165), i pionirke iz škole streljaštva Miona Milivojević, Ivana Ančić, Elena Flora i pioniri Nikola Flora, Luka Modošanov (146), Isak Sakač, Oliver Zoraje i debitant Ognjen Đeletović. Ognjen Bunčić nije nastupio puškom je je ostvario visoke rezultate i vodi na tabeli nakon 5 kola iz puške i pištolja.

Naredno kolo će biti u februaru u Inđiji, a u martu završno u Uljmi, kada će biti proglašeni najbolji pojedinci i ekipe.

Takođe, prethodnog vikenda je u Vrbasu održano i 3. kolo Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine standardnom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo osmoro takmičara Streljačke družine''Pančevo 1813''.

Marko Ninković je trijumfovao sa visokim rezultatom od 567 krugova pištoljem u konkurenciji mlađih juniora, i znatno doprineo ekipi da osvoji prvo mesto. Nastupili su i Nemanja Đorđević i Ognjen Bunčić koji je sa rezultatom od 488 krugova peti kadet pištoljem.

Iva Rakonjac je osvojila srebrnu medalju iako je imala isti rezultat kao prvoplasirana sa 394 krugova u kategoriji mlađih juniorki puškom, a kadetkinja Ana Negovanović je postigla rezultat od 331 krug. Nije nastupila Teodora Kondić pa nije bilo ni ekipnog plasmana. Ekipa mlađih juniora puškom je osvojila treće mesto u sastavu: Nemanja Đorđević sa 556, Ognjen Lukić sa 540 i Ognjen Bunčić 539 krugova.

Finale Lige će biti održano u martu u Novom Sadu, a sigurni finalisti su ml.juniori Marko Ninković, Nemanja Đorđević i kadet Ognjen Bunčić pištoljem, kao i ml.juniori puškom Iva Rakonjac, Nemanja Đorđević i kadeti Ognjen Bunčić i Ognjen Lukić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS