Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zlato i srebro za takmičare Dinama iz Pančeva na Prvenstvu Srbije za kadete, juniore i veterane u benč presu - | K-013 Portal

Zlato i srebro za takmičare Dinama iz Pančeva na Prvenstvu Srbije za kadete, juniore i veterane u benč presu

powerlifting, kdt dinamo, pancevo, benc pres

U subotu 28.maja u sportskoj hali Tikvara u Bačkoj palanci održano je prvenstvo Srbije za kadete, juniore i veterane u disciplini benč pres.

Organizatori prvenstva bili su klub discipline snage Majevica iz Bačke Palanke uz pokroviteljstvo Powerlifting saveza Vojvodine i Powerlifting saveza Srbije.

Klub dizača tegova Dinamo predstavljali su Tanja Kalinić i Nikola Glavonjić. Tanja Kalinić pobedila je u konkurenciji vetetanki (M1, od 40 do 50 god) u kategoriji 84 + kg. Nikola Glavonjić, debitant, nastupao je u kategroiji do 93 kg gde je u juniorskoj konkurenciji bio drugoplasiran. Takmičare je predvodio Filip Vlajić, predsednik kdt Dinamo, koji je bio glavni sudija na prvenstvu.

Za powerlifting takmičare Dinama sledi letnja pauza nakon čega startuje jesenji deo sezone dok se takmičari iz sekcije olimpijskog dizanja tegova pripremaju za Trofej Beograda koji je na programu 19.juna.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.