Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bogdanović postigao 10 poena u pobedi Atlante nad Orlandom - | K-013 Portal

Bogdanović postigao 10 poena u pobedi Atlante nad Orlandom

nba, bogdan bogdanovic, kosarka, orlando, atlanta

Košarkaši Atlante pobedili su noćas na svom terenu ekipu Orlanda sa 126:125, i tako su timu sa Floride naneli prvi poraz u poslednjih sedam mečeva u NBA ligi.

Ključne poene za pobedu domaćeg tima postigao je Dedžonte Marej sa linije za slobodna bacanja 1,3 sekunde pre kraja meča.

Tre Jang je u pobedi Atlante zabeležio dabl-dabl učinak sa 37 poena i 13 asistencija, Ej Džej Grifin je postigao 19 poena, uz sedam skokova, a Marej koji se vratio na teren posle pet propuštenih mečeva zbog povrede upisao je 17 poena.

Srpski igrač Bogdan Bogdanović je za domaću ekipu zabeležio 10 poena, četiri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.

Najefikasniji u ekipi Orlanda bio je Markel Fulc sa 24 poena, uz devet asistencija i šest skokova, Franc Vagner je dodao 19 poena, uz sedam uhvaćenih lopti, poen manje je upisao Paolo Bankero, uz sedam asistencija, a dabl-dabl je ostvario Moric Vagner sa 16 poena i 10 skokova.

Atlanta je na osmom mestu Istočne konferencije sa 16 pobeda i 15 poraza, dok je Orlando 13. sa 11 pobeda iz 32 utakmice.

Oklahoma je na svom terenu savladala Portland sa 123:121, a pobedu je domaćem timu šutem za dva poena uz zvuk sirene doneo Šej Gildžes-Aleksander.

Gildžes-Aleksander je za Oklahomu postigao 35 poena, dok su po 13 poena dodali Džejlen Vilijams i Lugenc Dort.

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski je za pobednički tim upisao osam poena, uz šest skokova, tri asistencije i jednu blokadu.

Bolji od ostalih u redovima gostiju bio je Demijan Lilard sa 28 poena, dva manje je dodao Džerami Grant, uz osam skokova, a Anferni Simons je upisao 19 poena.

Portland je na sedmom mestu Zapadne konferencije sa 17 pobeda i 14 poraza, a Oklahoma je na 13. mestu sa skorom 13/18.

San Antonio je u teksaskom derbiju na gostovanju pobedio Hjuston sa 124:105.

Goste je do pobede vodio Devin Vasel sa 24 poena, dok je Dag Mekdermot zabeležio 16 poena.

Turski igrač Alperen Šengun je bio najefikasniji u Hjustonu sa 22 poena, a Kevin Porter džunior je dodao 15 poena.

Srpski košarkaš Boban Marjanović je za četiri minuta na terenu upisao dva poena i jedan skok za poraženi tim.

Oba tima nalaze se na začelju Zapadne konferencije. San Antonio je na pretposlednjem 14. mestu sa 10 pobeda i 20 poraza, a Hjuston je poslednji sa devet pobeda iz 30 utakmica.

Milvoki je na gostovanju savladao Nju Orleans sa 128:119, uz 42 poena i 10 skokova grčkog košarkaša Janisa Adetokunba.

Šarlot je na gostovanju slavio protiv Sakramenta sa 125:119, i tako je prekinuo niz od osam uzastopnih poraza.

Filadelfija je na svom terenu posle produžetka pobedila Toronto sa 104:101, a dabl-dabl učinak u pobedničkoj ekipi zabeležio je Džoel Embid sa 28 poena i 11 skokova.

Pobede na domaćem terenu ostvarile su i ekipe Klivlenda, Minesote i Finiksa.

Klivlend je bio bolji od Jute sa 122:99, Minesota je savladala Dalas sa 116:106 (krajem treće četvrtine isključeni trener Dalasa Džejson Kid i slovenački igrač Luka Dončić), dok je Finiks bio ubedljiv protiv Los Andjeles lejkersa sa 130:104.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.