Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Boston izjednačio na 2:2 protiv Majamija u finalu plej-ofa Istočne konferencije - | K-013 Portal

Boston izjednačio na 2:2 protiv Majamija u finalu plej-ofa Istočne konferencije

boston, majami, nba, kosarka

Košarkaši Bostona izjednačili su protiv Majamija na 2:2 u finalu plej-ofa Istočne konferencije, pošto su noćas pobedili sa 102:82.

Seltikse je predvodio Džejson Tejtum sa 31 poenom, osam skokova, pet asistencija i dve blokade. Pejton Pričard u pobedi je učestvovao sa 14 poena, a Derik Vajt sa 13 poena, osam skokova i šest asistencija. Džejlen Braun dodao je 12 poena i sedam skokova, a Robert Vilijams 12 poena i devet skokova.

U ekipi Majamija najefikasniji je bio Viktor Oladipo sa 23 poena, uz šest asistencija i četiri skoka. Dankan Robinson postigao je 14 poena, a Kejleb Martin 12 poena uz šest skokova. Bem Adebajo utakmicu je završio sa devet poena i šest skokova, Džimi Batler sa šest poena i sedam skokova, a Kajl Lauri sa tri poena.

U ekipi iz Majamija nije bilo Tajlera Hiroua zbog povrede prepone.

Majami je promašio prvih 15 od 16 šuteva, a utakmica je bila rešena posle prve četvrtine. U drugoj deonici Seltiksi su poveli sa 27 poena prednosti, a u trećoj sa 32.

Naredna peta utakmica biće odigrana u noći izmedju srede i četvrtka u Majamiju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.