Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jovanović: Biće teško, Baskonija je nezgodan protivnik - | K-013 Portal

Jovanović: Biće teško, Baskonija je nezgodan protivnik

zvezda, jovanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je da će Baskonija biti nezgodan protivnik u trećem kolu Evrolige.

Ovo će biti 15. duel dva kluba, a trenutni skor u pobedama je 7-7.

"Znamo da nas očekuje duplo kolo, putujemo u Španiju gde nas čekaju dva veoma zahtevna protivnika. Baskonija igra fenomenalno u poslednje vreme. Protiv Partizana je pokazala da može da dobije i izgubljenu utakmicu, posle toga je u i španskom prvenstvu protiv Saragose odigrala sjajno, ubacila 60 poena za poluvreme, 16 trojki na kraju uz fantastične procente i to je nešto što ih krasi od početka sezone - brza igra i veliki broj šuteva za tri. Veoma su nezgodan protivnik i moramo da odigramo našu najbolju košarku, da imamo energiju, koncentraciju da zatvorimo neke stvari za koje smatramo da su potrebne i da im oduzmemo to nešto od čega zavisi njihova igra", rekao je Jovanović za zvanični sajt kluba.

On je dodao da je situacija u timu bolja.

"Stefan Marković je počeo da trenira sa ekipom uz kontakt i konkuriše za mesto u timu. Oporavak Nemanje Nedovića ide bolje i nadam se da će uskoro biti sa timom", dodao je trener Crvene zvezde.

Utakmica između Baskonije i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 20.30 sati u Vitoriji.

Novi košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza trenirao je sa ekipom i putuje u Španiju, ali neće zbog kasne registracije nastupati u Vitoriji.

"Čudno je što ću igrati protiv Baskonije, jako je čudno, ali sada sam ovde i razmišljam samo o Crvenoj zvezdi, mojim saigračima i tome da dobijemo neke utakmice. Zaista cenim to što je Baskonija uradila za mene tokom cele moje karijere, ali sada ovde igram košarku. Konkurencija u EL je velika i teška, potrebni su nam poenteri, a Nedović je povređen, ali se vraća uskoro. Kada tim bude kompletan videću šta sve imamo. Možemo da se 'pobijemo' sa svima, pogotovo ovde kod kuće", rekao je Vildoza.

Crvena zvezda će u petak u četvrtom kolu gostovati madridskom Realu.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.