Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novi tripl-dabl Jokića u pobedi Denvera protiv Bostona - | K-013 Portal

Novi tripl-dabl Jokića u pobedi Denvera protiv Bostona

kosarka, nikola jokic

Košarkaši Denvera pobedili su na svom terenu ekipu Bostona sa 123:111, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića.

Jokić je postigao 30 poena, uz po 12 skokova i asistencija za svoj drugi uzastopni tripl-dabl, a deveti ove sezone. Srpski košarkaš je pogodio deset od 13 šuteva iz igre, dok je sa linije za slobodna bacanja bio nepogrešiv – osam od osam.

Brus Braun je dodao 21 poen za pobednički tim, Majkl Porter je ubacio 19, Eron Gordon 18, a Bonis Hiland 17 poena.

U redovima Bostona najbolji je bio Džejlen Braun sa 30 poena, dok je Džejson Tejtum utakmicu završio sa 25 poena.

Denveru je ovo sedma pobeda u poslednjih osam utakmica i prvi je na tabeli Zapadne konferencije NBA lige sa 24 pobede i 12 poraza. Na drugoj strani, Boston je prekinuo niz od četiri trijumfa i lider je Istoka sa skorom 26/11.

Memfis je na svom terenu pobedio Sakramento sa 118:108 i tako upisao treći trijumf u nizu, a 23. od početka sezone. Najzaslužniji za to bio bio je Dža Morant sa 35 poena, dok je u poraženom timu najbolji bio Dearon Foks sa 19 poena.

Petu uzastopnu pobedu upisali su košarkaši Vašingtona koji su na svom terenu slavili protiv Milvokija sa 118:95. Rui Hatimura je bio najefikasniji u timu Vašingtona sa 26 poena, dok je Milvoki koji je igrao bez prve zvezde Janisa Adetokunba predvodio Bobi Portis sa 19 poena i 10 skokova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.