Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Pružićemo maksimum u meču protiv Milana - | K-013 Portal

Obradović: Pružićemo maksimum u meču protiv Milana

zeljko obradovic, partizan, milan

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da se nada velikom broju navijača u prvoj domaćoj utakmici Evrolige, kao i da će igrači pružiti maksimum protiv Milana.

„Zadovoljni i srećni da konačno igramo u Evroligi pred našim navijačima. Nadamo se da će doći u velikom broju da podrže ekipu i da će ekipa reagovati na najbolji način a to je da proba da pruži svoj maksimum protiv tima koji je projektovan i ima ambiciju da ide na Fajnal for“, rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana dočekaće u utorak u Beogradskoj areni ekipu Milana, u meču trećeg kola Evrolige.

Crno-belima će to biti prvi domaći meč u Evroligi nakon aprila 2014. godine, kada je u Top 16 fazi protivnik bio Žalgiris.

Milano je u prva dva kola Evrolige ostvario polovičan učinak, dok je Partizan pretrpeo dva poraza.

Obradović je istakao da je italijanski tim pun kvalitetnih igrača, sa izvanrednim trenerom Etoreom Mesinom.

„Veliki je izazov ispred nas i moraćemo da mnogo toga uložimo, a pre svega verujemo u sebe da odigramo najbolju moguću utakmicu“, dodao je on.

Krilni centar Partizana Zek Ledej, koji je prethodno nastupao za italijanski klub, rekao je da ekipa izlazi na teren da se bori i da će učiniti sve da dodju do pobede.

„Ne gledam u predvidjanja, samo ćemo izaći i boriti se. Imali smo do sada teške mečeve, ali smo dočekali novi dan za bitku. Tu smo da učimo i radimo da bismo bili spremni za borbu i pobedu“, zaključio je Ledej.

Utakmica izmedju Partizana i Milana igra se u utorak u Beogradskoj areni od 20.45.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.