Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Nova pobeda Pištaljke u Letnjoj ligi Banat - | K-013 Portal

PANČEVO: Nova pobeda Pištaljke u Letnjoj ligi Banat

letnja liga banat, pistaljka, kosarka

Ekipa Pištaljke odigrala je svoj treći meč u ovogodišnjoj Letnjoj ligi i ostvarila treću pobedu. Pančevačke sudije zbog svojih dobrih odnosa i kvalitetnog rada organizovale su se u košarkašku ekipu. Pridodalo im se i još nekoliko igrača van suđenja.

U subotu je Pistaljka savladala gradskog rivala Astralis sa 61:48. Utakmicu je obeležila dobra odbrana momaka u zelenom, Goran Popović sa šest trojki i Marko Lalović plejmejkerskom organizacijom ekipe.

"Odličan spoj iskustva i mladosti je i na ovoj utakmici doneo pobedu. Timskom igrom, dobrom odbranom i borbom za svaku loptu nadoknadili smo loše šutersko veče. Teškom utakmicom i pobedom protiv odlične ekipe "Astralisa" nastavljamo pobednički niz", rekao je za K-013 portal vođa sudija, Branislav Mitić.

Pištaljki slede utakmice sa Opovom, Kovinom i Alibunarom. Pančevci su postali ozbiljni pretendenti za titulu u ovom takmičenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS