Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Povratak Bogdanovića u pobedi Atlante nad Denverom i Jokićem - | K-013 Portal

Povratak Bogdanovića u pobedi Atlante nad Denverom i Jokićem

nba, bogdanović, jokić

Košarkaši Atlante nadigrali su tim Denvera sa 117:109 u utakmici koju je obeležio povratak na parket Bogdana Bogdanovića posle sedam meseci oporavka od povrede. Nagetsima nije pomogla ni nova odlična igra Nikole Jokića koji je postigao i 14. ovosezonski dabl-dabl učinak.

Atlanta je na svom terenu odlično pšočela meč i vodila tokom prvog poluvremena, a Denver je samo u trećoj četvrtini preuzeo inicijativu i na kratko preuzeo vođstvo ali to je bilo sve.

Tim Bogdana Bogdanovića nije dozvolio da Nagetsi načine preokret i uspeli su da, posle četiri pobede u nizu, prekinu njihovu uspešnu seriju.

Srpski centar Nikola Jokić je nastavio sa serijom odličnih igara i sa 24 poena bio najefikasniji igrač svog tima, uhvatio je i deset lopti, a dve asistencije su mu nedostajale i za tripl-dabl, ali je to bilo nedovoljno da se izbegne poraz.

Njegov učinak su anulirali Mari i Grifin koji su za pobednički tim ubacili 34 i 24 poena.

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović se uspešno vratio u igru posle oporavka od povrede, u igri proveo 22 minuta i dao doprinos pobedi sa pet poena, dva skoka i jednom asistencijom.

Povratak Bogdana Bogdanovića u igru navijači Atlante u Stejt farm areni su dočekali ovacijama, a on im se nakon utakmice posebno zahvalio na društvenim mrežama.

"Vau! Sjajan je osećaj vratiti se u tim! Navijači, zaista nisam ovo očekivao. Učinili ste me nervoznim poput malog deteta kada sam ulazio na parket. Zahvalan sam na ljubavi i poštovanju koje ste mi pokazali večeras", napisao je reprezentativac Srbije.

Rezultati NBA utakmica:

Šarlot - Vašington 117:116
Atlanta - Denver 117:109
Boston - Majami 116:120
Bruklin - Toronto 114:105
Klivlend - Orlando 107:96
Milvoki - LA Lejkers 129:133
Memfis - Filadelfija 117:109
San Antonio - Nju Orleans 99:117
Finiks - Hjuston 121:122
Juta - Indijana 139:119
Golden Stejt - Čikago 119:111

 

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.