Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Radonjić: Čvrstom, koncentrisanom i odgovornom igrom do pobede nad KK FMP Meridian - | K-013 Portal

Radonjić: Čvrstom, koncentrisanom i odgovornom igrom do pobede nad KK FMP Meridian

kk fmp meridian, crvena zvezda, kosarka, superliga

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegov tim mora da odigra čvrsto, koncentrisano i odgovorno, kako bi upisali pobedu u prvoj utakmici finala Superlige Srbije.

„Ulazimo u samu završnicu sezone, i svu energiju koju imamo i koja nam je ostala moramo da usmerimo ka tome da odigramo čvrsto, skoncentrisano, odgovorno kako bi došli do uvodne pobede u ovom finalu“, rekao je Radonjić, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u petak ekipu KK FMP Meridian, u prvoj utakmici finala domaćeg prvenstva.

Meč je na programu u 19.00 u hali „Aleksandar Nikolić“, a ulaz na utakmicu je slobodan.

Zvezdi će ovo biti 74. utakmica u sezoni, a kapiten Branko Lazić ističe da je ovo prilika da ekipa dodje do trećeg trofeja u sezoni (prethodno osvojili ABA ligu i Kup Srbije).

„Sama činjenica da igramo utakmice za trofej od nas traži da pronadjemo sve rezerve i damo sve što imamo kako bi na najbolji način okončali ovu sezonu. Za početak, potrebno je da odbranimo domaći teren, za to je potrebno da odigramo čvrsto i odgovorno“, zaključio je Lazić.

Finalna serija Superlige Srbije igra se na dve pobede. Drugi meč je na programu u nedelju u Železniku (20.00).



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.