Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Veliko pojačanje za "orlove" u Pragu – Milutinov se priključuje ekipi - | K-013 Portal

Veliko pojačanje za "orlove" u Pragu – Milutinov se priključuje ekipi

milutinov, orlovi

Srpski centar Nikola Milutinov, koji je zbog bolesti propustio početak Evrobasketa, stići će tokom dana u Prag i priključiti se "orlovima", potvrdio je selektor Svetislav Pešić. Srbija će tako dobiti kapitalno pojačanje u pokušaju da se vrati u sam vrh evropske košarke.

Milutinov je odigrao sjajno mečeve protiv Grčke i Turske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i držao reket kada je na klupi bio prvi centar Nikola Jokić.

Međutim, razboleo se neposredno pred put u Prag i lekarski tim naše selekcije odlučio je da je najbolje da ostane u Beogradu i vrati se u ekipu kada ozdravi.

Srbija je u međuvremenu odlično započela nastup na Evrobasketu, ubedljivim trijumfima nad Holandijom i domaćinom Češkom.

Jokić je zbog toga morao duže da boravi na parketu, ali će sada selektor Pešić, pored Dušana Ristića, na raspolaganju imati i centra CSKA iz Moskve.

"Trebalo bi, on se oseća super", potvrdio je Pešić da će Milutinov stići tokom dana.

Reporter RTS-a iz Praga Nenad Đurović preneo je i da je atmosfera među "orlovima" sjajna, kao i da veliki broj navijača prati naše momke u prestonici Češke.

Srbija ima dan pauze, a u ponedeljak je očekuje duel sa Finskom od 21 sat.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.