Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda bez Voltersa u završnici KLS; Radonjić: Važno je što smo odbranili ABA titulu - | K-013 Portal

Zvezda bez Voltersa u završnici KLS; Radonjić: Važno je što smo odbranili ABA titulu

zvezda, volters

Košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters zbog neodložnih i hitnih porodičnih obaveza, uz dogovor i odobrenje kluba, otputovao je u Sjedinjene Američke Države, saopštio je beogradski klub.

Američki košarkaš je ove sezone sa crveno-belima osvojio ABA ligu i Kup Radivoja Koraća.

"Crvena zvezda zahvaljuje se Nejtu na svemu što je učinio za Crvenu zvezdu, gde je i tokom drugog boravka potpuno opravdao očekivanja", navodi se u saopštenju aktuelnog šampiona ABA lige.

Košarkaši Crvene zvezde sutra igraju prvi meč polufinala KLS protiv ekipe Mege.

Utakmica će uz besplatan ulaz biti odigrana od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Radonjić: Važno je što smo uspeli da odbranimo ABA titulu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da je važno što su uspeli da odbrane titulu u ABA ligi, a da će klub po završetku sezone uraditi detaljnu analizu kako bi napravio plan za naredni period.

Crvena zvezda je osvojila ABA ligu pošto je u finalnoj seriji slavila protiv Partizana 3:2 u pobedama.

"Još smo pod utiscima vrlo teškog plej-ofa, a posebno finalne serije, tako da je teško sada uraditi detaljnu analizu. Važno je da smo uspeli i došli do odbrane titule", rekao je Radonjić za RTS.

On je istakao da su sve utakmice finalne serije bile odličnog kvaliteta, jer su se odvijale u vrlo specifičnim uslovima.

Trener Crvene zvezde je rekao da su njegovi košarkaši bili vrlo opterećeni ali je tim ipak uspeo da trijumfuje u finalu uprkos brojnim problemima sa povredama.

"Uradićemo detaljnu analizu cele sezone iz čega će proisteći i plan za narednu sezonu. Već sutra tim očekuje završnica Košarkaške lige Srbije i polufinalni meč sa Megom. Sve je to jako brzo za tim i nadam se da ćemo uspeti da se adaptiramo i budemo dovoljno dobri da i ovu seriju krenemo sa pobedom. Nadam se da ćemo i u svim budućim mečevima biti dobrog kvaliteta, što neće biti ni malo lako posle svega što smo prošli", zaključio je Radonjić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.