Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda izgubila od Milana i prekinula pobednički niz u Evroligi - | K-013 Portal

Zvezda izgubila od Milana i prekinula pobednički niz u Evroligi

kosarka, crvena zvezda, milano, evroliga

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od ekipe Milana sa 67:71 (16:26, 13:17, 20:14, 18:14), u utakmici 14. kola Evrolige.

Dabl-dabl učinak u porazu Zvezde ostvario je Filip Petrušev sa 20 poena i 11 skokova, Luka Vildosa je dodao 16 poena, uz šest asistencija, a Nemanja Nedović je postigao 12 poena.

U ekipi Milana bolji od ostalih je bio Bili Beron sa 19 poena, Brendon Dejvis je postigao 15 poena, uz sedam asistencija i šest skokova, dok je Devon Hol zabeležio 11 poena.

Zvezdi je gotovo tri minuta bilo potrebno za prve poene, a onda su izmedju ostalog usledile dve trojke Vildose i po jedna Ognjena Dobrića i Branka Lazića za vodjstvo 14:12.

Od tog momenta Milano je zaigrao bolje i serijom 14:2 završavaju prvu četvrtinu, uz odličan šut sa distance (6/9).

Milano je u drugoj četvrtini čuvao prednost, a prvo poluvreme su okončali sa plus 14 (29:43).

Početkom treće deonice Zvezda je smanjila na 35:46, da bi Milano sa pet uzastopnih poena otišao na plus 16.

Zvezda je u finišu treće četvrtine napravila seriju 9:0 i prišla na 49:57, ali su zatim loše otvorili poslednju deonicu i četiri minuta bili bez koša.

Poenima Nedovića Zvezda je dva minuta pre kraja smanjila na četiri poena razlike (62:66), a posle slobodnih bacanja Petruševa rezultat je bio 64:66.

Na početku poslednjeg minuta trojku za goste postiže Beron, a Nedović 26 sekundi pre kraja trojkom vraća razliku na dva poena.

Ipak gosti su u nastavku bili sigurni sa linije za slobodna bacanja, dok je Nedović u dva navrata bio neprecizan sa distance.

Crveno-beli su tako prekinuli niz od šest uzastopnih pobeda i sada imaju skor od sedam pobeda i sedam poraza, dok je Milano posle devet vezanih poraza upisao četvrti trijumf (4/10).

Zvezda u sledećem kolu gostuje Olimpijakosu, a Milano dočekuje Monako.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS