Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zvezda ubedljiva protiv Borca za novu pobedu u ABA ligi - | K-013 Portal

Zvezda ubedljiva protiv Borca za novu pobedu u ABA ligi

košarka, zvezda, borac

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Borca iz Čačka sa 86:57 (23:13, 22:24, 20:8, 21:12), u utakmici 12. kola ABA lige.

Bolji od ostalih u domaćem timu bio je Ognjen Dobrić sa 15 poena, uz četiri skoka, po 13 poena su upisali Filip Petrušev (šest skokova i četiri asistencije) i Ben Bentil (četiri skoka), dok je u svom prvom nastupu za crveno-bele Fakundo Kampaco postigao 11 poena, uz pet asistencija i tri skoka.

U gostujućem timu najefikasniji je bio Hanter Hejl sa 17 poena, uz četiri skoka i tri asistencije, a Bojan Tomašević je dodao 10 poena.

Zvezda posle šestog uzastopnog trijumfa u ABA ligi ima skor 10/1, dok Borac ima tri pobede i devet poraza.

Zvezda je veći deo prve četvrtine provela u vodjstvu, a do osetnije prednosti došla je u završnici (23:13).

Tri minuta pre kraja druge deonice Zvezda je povela sa plus 15 (41:26), da bi do kraja prvog poluvremena Borac smanjio rezultat i na odmor se otišlo sa 45:37 za domaću ekipu.

Približio se Borac na početku treće četvrtine na samo četiri poena razlike (48:44), a od tog momenta pa do sredine poslednje deonice Zvezda pravi seriju 28:3 i rešava pitanje pobednika.

U sledećem kolu Zvezda gostuje Splitu, a Borac dočekuje Budućnost.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.