Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ARKUS: Dinamo slavio na gostovanju Železničaru rezultatom 35:32 - | K-013 Portal

ARKUS: Dinamo slavio na gostovanju Železničaru rezultatom 35:32

arkus liga, rk dinamo

Odigrana dva meča poslednjeg kola rukometnog šampionata Srbije. Doigravanje za šampiona rešeno je dva kola pre kraja nakon što je Vojvodina postala šampion.

Dinamo je slavio na gostovanju Železničaru rezultatom 35:32 (17:17).

Pobedničku ekipu je predvodio Miloš Kostadinović sa osam golova, sa šest ga je pratio Miljan Bunjevčević dok su po pet dali Radovan Ostojić i Danilo Radović.

U ekipi Železničara sa devet golova se istakao Veljko Stanojević, šest je postigao Đorđe Spasić.

 “Drago mi je da smo pobedom zavrsili sezonu. Ostaje žal sto se u Nisu nismo borili za 4.mesto sa Zeljom, za koje smatram da imamo kvalitet a za sezonu, dve I mnogo vise. Kada se sve realno sagleda, sezona je zadovoljavajuca obzirom na ciljeve I zadatke I klub je na pravom putu. Dinamo ne mora da brine za buducnost. Tu su Perke, Ogi, Marko, Milan, Lazar, Boske, Stefi, Uros, Golub, Radovic, Voja, Milos uz sve iskusnije.

192486717 4681266288569703 1420780173708965243 n

Ova sezona je jako specificna po mnogo cemu I jedno veliko iskustvo za sve. Sigurno smo svi naučili dosta toga. Čestitke svima. Vojvodini na tituli I svim ostalim klubovima na ostvarenim rezultatima I nadam se da ce srpski rukomet biti jos bolji I da ce dati jos mnoge igrace Evropskom I Svetskom rukometu. Za kraj imam jednu poruku svim mladim rukometasima koji dolaze: imajte svoj san – vredno radite i nikad ne odustajte I budite posveceni jer je to jedini put ka ostvarenju vasih snova”, rekao je trener Dinama Akim Komnenić.

Radnički je na svom parketu bio bolji od Rudara iz Kostoca 32:28 (14:18).

(SK, FB, K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.