Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rukomet: Poznati svi učesnici plej-ofa Superlige - | K-013 Portal

Rukomet: Poznati svi učesnici plej-ofa Superlige

rukomet, superliga, rk dinamo, sport

Rukometaši Partizana pobedili su Spartak iz Subotice na svom parketu rezultatom 32:29 u 14. kolu Superlige Srbije, posle kojeg su poznati svi učesnici plej-ofa.

Iz grupe A u plej-of idu Vojvodina, Partizan, Pančevo i Dubočica, a u plej-aut Proleter, Spartak, Kikinda i Crvenka. Iz grupe B, putnici u plej-of su Železničar, Metaloplastika, Radnički i Rudar, dok će u plej-aut Crvena zvezda, Novi Pazar, Šamot i Obilić.

Crno-beli su igrali dominantno od starta meča i već do poluvremena stekli pet golova prednosti (14:9). Posle toga nisu imali probleme da sačuvaju vođstvo i upišu 11. trijumf u sezoni.

Ubedljivo najbolji pojedinac meča bio je Aleksa Maksić sa 12 golova. Na drugoj strani, Ilija Petrović je upisao šest.

Beograđani su drugi u grupi A sa 22 boda. Spartak je šesti sa osam.

Metaloplastika je rutinski savladala Crvenu zvezdu kod kuće sa 34:29. Šapčane je predvodio Vukašin Vorkapić sa devet golova, a u poraženom taboru pet je imao Nikola Bogojević.

Ekipa iz grada kraj Save ima 21 bod, isto kao lider grupe B Železničar, koji je u ovom kolu slavio nad Obilićem sa 33:26.

U ostalim mečevima, Radnički – Rudar 34:29, Crvenka – Dubočica 28:26, Novi Pazar – Šamot 31:29.

(Sport klub)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS