Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rukometašima Kikinde derbi protiv Zvezde - | K-013 Portal

Rukometašima Kikinde derbi protiv Zvezde

arkus liga, rk kikinda, rk crvena zvezda

Rukometaši Kikinde pobedili su beogradsku Crvenu zvezdu u utakmici 11. kola play out faze Arkus rukometne lige Srbije.

Kikinđani su u hali Sportskog centra ''Jezero'' slavili sa 31:30 (15:14). Tokom celog meča utakmica je bila veoma neizvesna, a presudni momenat bio je u poslednjim sekundama kada je rukometaš ‘’Kikinde’’, Milan Lisica postigao gol, a potom i kikindski golman, Slavko Miškov odbranio napad Beograđana.

‘’Mi smo bili pod velikim pritiskom i tada je normalno da se dešavaju greške. Zadovoljan sam igrom u napadu, tranzicjiom, ali ono čime nisam zadoovljan jeste realizacija šuteva sa šest metara. Bukvalno smo tada propadali, kada je trebalo mnogo više da izvučemo. Prelepa utakmica za gledanje, ali za nas je bila veoma stresna. Mi nismo u situaciji da biramo, tako da na svaku utakmicu idemo na pobedu’’ - rekao je trener ''Kikinde Grindex'', Miljan Stanić.

Za igrača utakmice proglašen je rukometaš ‘’Kikinde’’, Milan Lisica, koji je postigao 10 golova. Isto toliko puta je i Dragan Tubić bio precizan. U timu ‘’Zvezde’’ najefikasniji su bili Mirko Đurović i Ivan Horvat sa po sedam golova.

‘’Kikinđani su imali veliku želju i to su pokazali na terenu. Moji momci su u nekim situacijama bili manje hrabri i mislim da nas je to koštalo poraza’’ – dodao je trener ‘’Crvene zvezde’’, Žikica Milosavljević.

Narednog vikenda rukometaše ''Kikinde Grindex'' očekuje utakmica 12. kola play out faze u Novom Pazaru, dok rukometaši ‘’Crvene zvezde’’ dočekuju ‘’Crvenku’’ u Beogradu.

(rtv)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.