Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Đoković igra protiv Lestjena u prvom kolu Adelejda - | K-013 Portal

Đoković igra protiv Lestjena u prvom kolu Adelejda

novak djokovic, tenis, lestjen, adelajd

Novak Đoković će u prvom kolu turnira u Adelejdu, koji počinje sutra, 1. januara, igrati protiv Francuza Konstanta Lestjena, odlučeno je danas žrebom.

Đoković, koji je postavljen za prvog nosioca, do sada se nije sastajao sa Lestjenom, 65. igračem na ATP listi.
 
Ako uspešno preskoči prvu poruku, šampion Adelejda iz 2007. godine će u drugom kolu igrati protiv Kventina Halisa iz Francuske ili Australijanca Džordana Tompsona.
 
Potencijalni rival u četvrtfinalu mu je Kanađanin Denis Šapovalov, u polufinalu Rusi Danil Medvedev i Karen Hačanov, a u finalu Kanađanin Feliks Ožer-Alijasim, Rus Andrej Rubljov ili Danac Holger Rune.
 
U Đokovićevem delu žreba je i Miomir Kecmanović, koji će turnir početi duelom protiv Australijanca Kristofera O'Konela.
 
Đoković će na ovom turniru nastupiti i u konkurenciji dublova. Partner će mu biti Kanađanin Vašek Pospišil, a njihovi rivalu u prvom kolu biće srpski teniseri Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.
 
Nakon ovog turnira, Đoković će se uputiti ka Melburnu gde će od 16. do 29. januara nastupiti na prvom grend slemu sezone, Australijan openu i pokušati da osvoji jubilarnu, desetu titulu.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.