Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Preokret Đokovića protiv Sinera za polufinale Vimbldona - | K-013 Portal

Preokret Đokovića protiv Sinera za polufinale Vimbldona

novak djokovic, siner, vimbldon

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u polufinale Vimbldona pošto je pobedio Italijana Janika Sinera 5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2.

Branilac titule je do pobede protiv 13. tenisera sveta i plasmana u svoje u 11. vimbldonsko polufinale u karijeri stigao posle tri sata i 35 minuta igre.

Šestostruki osvajač titule na Vimbldonu će se za plasman u novo finale boriti sa pobednikom meča David Gofan – Kamerun Nori.

Djoković je sjajno počeo meč, poveo je sa 4:1 i imao je brejk loptu za 5:1, ali je nakon toga usledio pad u njegovoj igri. Siner je osvojio šest od sedam narednih gemova i poveo sa 1:0 u setovima.

Italijan je u istom ritmu nastavio i u drugom setu, dominirao je na terenu, pa je uz dva brejka taj deo igre dobio sa 6:2.

Od početka trećeg seta, Djoković je zaigrao mnogo bolje. Jedan brejk u trećem setu i dva u četvrtom doveli su ga do odlučujućeg, petog seta.

U uvodna dva gema odlučujućeg seta teniseri su bili sigurni na svoj servis, ali je Djoković potom napravio dva brejka za preokret, pobedu i plasman u polufinale Vimbldona.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.