Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Miletić: Nije mi poznat razlog zabrane Europrajda - | K-013 Portal
goran miletic, evroprajd, beograd

Miletić: Nije mi poznat razlog zabrane EuroprajdaKoordinator Evroprajda 2022 Goran Miletić izjavio je danas da je uveren da policija i bezbednosne službe mogu da urade svoj posao kao i svake godine kao i da mu nije poznat razlog zbog kojeg bi Europrajd bio zabranjen.

„Potpuno sam uveren da policija i bezbednosne službe mogu da urade svoj posao kao i svake godine i nije mi poznat nijedan razlog zbog kojeg bi Europrajd bio zabranjen. Ukoliko postoji neka informacija koju ne znam, voleo bih da to čujem od predstavnika najvišeg državnog organa“, rekao je Miletić za portal Nova.rs.

Prema njegovim rečima, jasna mu je izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da zabrana znači zabrana, ali je ocenio da je za sve gradjane Srbije najbolje da se Europrajd održi prema planu, „onako kako organizatori zajedno sa gradom i drugim državnim organima već mesecima rade“.

Vučić je ranije danas rekao da ta manifestacija neće biti održana i da promene te odluke neće biti, a organizatorima koji su najavili da će se okupiti u dogovoreno vreme uprkos odluci države da se manifestacija odloži, poručio je da će odluka vlade Srbije o neodržavanju Evroprajda biti poštovana, ističući da ukoliko je neki skup zabranjen – biće zabranjen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.