Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sporazum između Srbije i Antigve i Barbude o uzajamnom ukidanju viza - | K-013 Portal
marko đurić, antigva i barbuda, ukidanje viza

Sporazum između Srbije i Antigve i Barbude o uzajamnom ukidanju vizaSvečanom ceremonijom u novoj zgradi Ambasade Srbije u SAD zaključen je Sporazum između Republike Srbije i Antigve i Barbude o uzajamnom ukidanju viza, navedeno je u saopštenju te ambasade.

U ime Vlade Srbije, sporazum je potpisao Marko Đurić, ambasador Republike Srbije u Antigvi i Barbudi sa sedištem u Vašingtonu, dok je u ime Vlade Antigve i Barbude potpisnik bio ambasador Antigve i Barbude u SAD ser Ronald Sanders.

Danas su Srbija i Antigva i Barbuda napravile još jedan veliki korak u jačanju prijateljstva i saradnje između naših naroda. Čast mi je što sam, kao prvi nerezidentni ambasador Srbije u ovoj karipskoj zemlji, potpisao Sporazum kojim ćemo doprineti još snažnijem zbližavanju i ekonomskom povezivanju naših građana, kao i efikasnijoj kulturnoj i akademskoj razmeni, poput one u okviru programa Svet u Srbiji, rekao je Đurić.

Sporazumom o uzajamnom ukidanju viza državljanima Srbije omogućen je slobodan ulazak u Antigvu i Barbudu, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.