Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Auto-kuća naplaćuje 15 evra za razgledanje polovnog automobila - | K-013 Portal
auto-kuca, razgledanej automobila

Auto-kuća naplaćuje 15 evra za razgledanje polovnog automobilaAuto-kuća iz Henštet-Ulcburga u Nemačkoj naplaćuje 15 evra samo za razgledanje polovnog automobila. Ako želite probnu vožnju, morate da platite 35 evra. Iznos će biti vraćen samo onima koji naknadno kupe automobil.

Na internetu se kupci u recenzijama žale na njegov postupak, piše Fenix magazin.

Reporter Bilda napravio je tajni test. Auto-kuća se nalazi u modernoj zgradi, ispred je uređeno dvorište, sve čisto i uredno. Rekao je da ga zanima BMW 120i kabriolet.

Vlasnik ga je pozdravio te mu objasnio istoriju automobila. Auto je deset godina star, nije prešao niti 100.000 kilometara, ima nove gume i kočnice, urađen je tehnički pregled i košta 11.900 evra. Pripadao je porodici kojoj je trebalo više prostora, naglasio je vlasnik auto-kuće.

Kada je reporter upitao može li da sedne u auto, vlasnik je rekao: "Da, ali to će vas koštati. Tako piše na internetu i na tabli pored pulta. A da ste pozvali unapred, isto bismo vam rekli".

Svoju poziciju je objasnio rečima: "Ne želim da se obogatim, samo želim da gubim manje živaca".

Njegova vozila su u vrhunskom stanju i sva imaju garanciju kao i najjeftiniju cenu u krugu od 200 kilometara.

Ne želi ljude koji bi prvo sve pogledali pa rekli da u Minhenu postoji sličan auto, ali je jeftiniji.

"Ne prodajem svima. Uostalom, novac nije sve", rekao je vlasnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.