Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website FOTO, VIDEO: Manu Chao se vratio u srpsko selo i ispred lokalne prodavnice pevao za meštane - | K-013 Portal
manu chao, srbija

FOTO, VIDEO: Manu Chao se vratio u srpsko selo i ispred lokalne prodavnice pevao za meštaneSvetski poznata muzička zvezda, Manu Čao, ponovo je posetio Srbiju, tačnije selo Topli Do, gde se ponašao - kao sav običan svet.

Ovo staroplaninsko selo očigledno baš prija legendarnom muzičaru, a reklo bi se da u njegovom prisustvu posebno uživaju meštani.
 
Neposredan i uvek dobro raspoložen Manu Chao, pokazao je ljudima ovog sela koliko se prijatno oseća u njihovom društvu pa im je priredio "mini koncert". On je ispred seoske prodavnice seo na stepenice, uzeo gitaru i zapevao zajedno sa okupljenima.
 
Legendarnom muzičaru ovo nije prvi put da poseti Topli Do. Na istom mestu je bio u vreme kada se vodila bitka za reke na Staroj planini, prenosi Blic.
 
Kako je tada ispričao jedan od aktivista, Manu je bio očaran ovim mestom.
 
"Bio je oduševljen prirodom. Rekao je da je ovo mesto jedno od najlepših koje je video u skorije vreme, počevši od prirode pa do celog onog okruženja. Bio je zadivljen. Zadržao se nekih dva sata, posle je krenuo za Bugarsku gde je imao koncert. Na kraju je ponovo odsvirao još jednu pesmu, slikao se na barikadama, pozdravio i otišao", rekao je 2019. godine Milan Simonović.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.