Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Magičan datum 02.02.2022. - | K-013 Portal
02.02.2022., datum

Magičan datum 02.02.2022.Kada vidimo broj kao što je 02.02.2022. to znači da su astrološke energije pojačane, posebno zato što je ovo poslednji put u ovom veku da ćemo videti takvu konfiguraciju.

Ovo je kraj sekvence od 222 koja je počela 2000. godine, sa drugim ključnim godinama 2002., 2020. i 2022. Nećemo ponovo videti ovakav niz do 02.02.2222. godine.

Šta označavaju dvojke?

U numerologiji, niz od 222 brojeva se često naziva brojevima anđela. Takođe, broj 2 u numerologiji upućuje na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Ključne emocije kada se radi o broju 2 uglavnom su usredsređene na kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnju i harmoniju.

Kada je 2 u nizu kao u 222, ova energija je posebnog naboja. Postoji poziv da pristupite životu sa više saosećanja, da tražite bolju ravnotežu, da radite sa drugima, da tražite partnerstvo kada možete i težite harmoniji.

Kada razmislite o poslednje skoro 22 godine, zar toliko mnogo ovih tema nije istinito? Ovo se posebno duboko odnosi na 2020! Nije bilo drugog načina da preživimo poslednje dve godine bez saosećanja i saradnje. Toliko se naš sve promeno, posebno načini na koje komuniciramo sa drugima.

Šta donosi magičan niz 02/02/2022?

Nekome će sastanak pun dvojki izgledati kao prikladan za venčanje, ali je suprotno. To je iluzija lepote današnjeg dana koju bi mladoženja i mlada mogli da plate u budućnosti – lako se može raspasti i ono što se zatvara 2. februara 2022. godine. Mesec je kriv.

„Doživeti nešto lepo, intenzivno, dualno, relaciono, ali sada i ovde. Ne postoji zemlja, ništa što bi trebalo da funkcioniše u budućnosti. Tog dana će moći da se probudi kreativnost, sanjarenje, emotivna iskustva, mesec nudi sjaj, ali „mesec ne sija, on samo tako izgleda“. Ja se tog dana sigurno ne bih udala. Ništa mi ne obećava da će to biti još dugo. To dvoje takođe nisu u pravu, jer mesec ne sija, on odbija sunčevu svetlost“, objasnila je astrolog Mihaela Kudlačkova zašto nije dobra ideja da se venčate u sredu.

U mnogim ljudima dan pun dvojki može da probuditi kreativni duh, pa će to biti idealna prilika za stvaranje. Ali ono što ne bi bilo prikladno bilo bi sklapanje bilo kakvih ugovora i kupovina skupih stvari. Mogli biste prevideti greške koje ste otkrili ranije ili doneti impulsivnu odluku koja bi se kasnije pokazala lošom.

„Ako umetnik želi da napravi sjajnu sliku koja će biti duhovita, pesmu, ili nešto slično, biće sjajno. Ali sigurno ne bih potpisivao ugovore, kupovala stan ili čak auto. Sigurno bih kupila koji mi se jako sviđa, ali nema ništa zajedničko sa tim da li bi i meni dugo služio“, precizirala je poznata astrološkinja.

Šta žene treba da urade?

Na ovaj datum bi trebalo posebnu pažnju da obrate žene koje će tog dana poslati svoj šarm u daleki kraj. Posebnu energiju treba da osete oni koji pokušavaju da zatrudne. To je magični datum koji će im dati dobre šanse da uspeju.

„Tog dana ima mnogo ženske energije. Odličan je datum za začeće, mislim da će mnogo ljudi to uraditi. Možda će biti mnogo porođaja, Luna je majka, Luna je žena. Konkretno za Rakove i Ribe biće veoma zanimljivo

„Rak će tog dana biti izuzetno ženstven, sve žene će biti veoma privlačne tog dana. Biće to emotivan dan na koji bi muškarci mogli da pokažu posebnu naklonost,“ rekla je astrolog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.