Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Majmun ukrao novac, pa sa drveta bacao novčanice i delio narodu - | K-013 Portal
majmun, novcanice, ukrao novac

Majmun ukrao novac, pa sa drveta bacao novčanice i delio naroduTokom vikenda je u prometnoj ulici u jednom gradu indijske države Mađa Pradeš počeo da pada novac s grane, a sve se dogodilo nakon što je majmun ukrao novac jednom čoveku vredan 100.000 rupija (oko hiljadu funti).

Majmun je, naime, oteo novac muškarcu koji se vozio u rikši sa još dvojicom ljudi, objavio je list Hindustan Tajms.

Kako navodi „Independent“, putnici su se našli u saobraćajnoj gužvi i izašli su iz trotočkaša da vide šta izaziva kašnjenje.

Divlji majmun je video priliku da pokupi svežanj novčanica koji je bio umotan u peškir, a kad je to uradio odjurio je pre nego što je mogao bilo ko da ga zaustavi.

Majmun se popeo na drvo i protresao peškir, nakon čega je put bio zasut novčanicama dok su meštani jurili da ugrabe novac.

Uprkos očajničkim pokušajima vlasnika, gotovo polovinu novca su pokupili drugi.

Kako je policija izvestila, oni nisu uspeli da identifikuju ljude koji su uzeli novac s obzirom da na tom području nisu bile postavljene sigurnosne kamere.

Navodi se i da zvanična žalba nije mogla da bude podneta jer je jedini identifikovani bio majmun.

Ovakvi incidenti sa majmunima nisu neuobičajena pojava u Indiji, a u to područje majmuni često dolaze jer im meštani stalno nude hranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.