Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na prljavim kamionima stvara nesvakidašnje crteže - | K-013 Portal
crtanje na kamionima

Na prljavim kamionima stvara nesvakidašnje crtežeVlasnici kamiona znaju da će im, čim njihovo vozilo postane prljavo, lokalna deca prstima napisati nešto šaljivo na njemu. Ruski umetnik Nikita Golubev već godinama radi sličnu stvar, ali njegova dela su znatno kompleksnija.

Ovaj momak koji se na Instagramu predstavlja kao Pro Boy Nick za svoje "slikarsko platno" bira kamione jer oni pružaju veću površinu za kreiranje i crtanje.

Jednom prilikom je rekao da u takvim slučajevima nastoji da pronađe što prljavija vozila, jer je onda crtež primećeniji.

"Samo sam želeo da se okušam u nečemu novom, te nastojao da stvaram na velikim površinama. Prljavi kamioni su mi u tome pomogli i sada kreiram džinovske crteže koje može da vidi veliki broj ljudi", kazao je Nikita.

Nikita na vešt način na kamionima oslikava šaljive crteže, koji najčešće prikazuju životinje i junake popularne kulture, a ponekad upućuju i na poznata umetnička dela

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.