Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ovi su najčešći loto brojevi - | K-013 Portal
najcesci loto brojevi

Ovi su najčešći loto brojeviKoji se loto brojevi najčešće izvlače i postoje li smernice uz koje možemo da u igrama na sreću popravimo svoje šanse?

Među najpopularnijim igrama na sreću u Srbiji je loto. Kako navode na sajtu Lotostatistika.rs, prvo kolo lota 7/39 odigrano je 30. jula 1985. godine, pa je otada ukupan broj odigranih kola – 2.440.

Tu se, između ostalog navodi, i koji brojevi su od početka ove igre u Srbiji najučestaliji, tj. koji su najviše izvlačeni iz čuvenog bubnja.

U sledećoj tabeli prikazana je učestanost svih do sada izvučenih brojeva sortiranih u rastućem redosledu po broju pojavljivanja u kombinacijama.

Tako je najčešće izvlačen broj – osam, koji je izvučen čak 484 puta. Za njim ide broj 23, koji je izvučen 483 puta do sada, zatim broj 21, koji je izvučen 469 puta, pa broj 22 – 468 puta, onda brojevi 9 i 38, koji su isto izvučeni po 458 puta, pa broj 35 – izvučen 455 puta.

Lista ide sve do broja 20, koji je najređe izvlačen, do sada “samo” 401 put.

Što se kombinacija parnih i neparnih brojeva tiče, najčešća je bila kombinacija – četiri neparna i tri parna broja. Za razliku od toga najređe je izvlačena kombinacija u kojoj su svi brojevi bili parni.

Oni koji redovno igraju igre na sreću neretko imaju svoje posebne kombinacije i brojeve koje biraju iz sebi znanih razloga, ali ima i onih koji bi da oprobaju sreću i na osnovu strogih analiza i proračuna.

(Krstarica)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.