Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Primao platu 15 godina, a nijednom se nije pojavio na poslu - | K-013 Portal
Primao platu 15 godina, a nijednom se nije pojavio na poslu

Primao platu 15 godina, a nijednom se nije pojavio na posluJedan muškarac, zaposlen u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi u kalabrijskom gradu Katancaru, primao je platu 15 godina a da se nikada nije pojavio na radnom mestu.

On je bio zaposlen na odeljenju za hitne intervencije u slučaju požara i za to vreme zaradio je više od pola miliona evra.Policija je pregledom kartica o prisustvu na poslu utvrdila da Salvatore S. (66) nikada nije dolazio na posao za koji je uredno primao platu, a da bi tako nešto obezbedio, Salvatore je u više navrata slao "treću" osobu koja je jasno pretila šefovoma, kolegama i članovima njihovih porodica ukoliko ne dozvole Salvatoru da ne radi a prima platu, prenosi Ansa.

Detalje slučaja ispituje tužilastvo a pored "serijskog neradnika", kako ga definiše lokalna štampa, optuženo je još šestoro zaposlenih u toj zdravstvenoj ustanovi, uključujući i dva šefa.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.