Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Specijalci upali u pogrešan stan, kao izvinjenje nude bon od 50 evra - | K-013 Portal
specijalci, esen

Specijalci upali u pogrešan stan, kao izvinjenje nude bon od 50 evraPripadnici specijalne jedinice nemačke policije (SEK), krajem januara u Esenu, uleteli su u pogrešan stan, a sada su se izvinili vlasniku jednim bonom od 50 evra za kupovinu na Amazonu.

U ranim jutarnjim satima, pripadnici SEK upali su u pogrešan stan, pošto su pogrešili sprat.

Razbili su vrata stana i ubacili šok bombe, ali kada su krenuli da hapse osobe u stanu, ustanovili su da su pogrešili.

Student, koga su probudili, tvrdi da su policajci ubacili suzavac i da su mu držali pištolj uperen u glavu, zbog čega i dalje ima posledice.

Policajci, međutim, negiraju tvrdnje da su držali pištolj uperen u glavu studenta i da su koristili suzavac, navodeći da hitna pomoć kod njega nije ustanovila nikakve povrede.

Advokat tvrdi da je njegov štićenik suočen sa posledicama da ne može da zaspi, niti radi i da je zbog toga zatražio psihološku pomoć.

Policija je preuzela troškove popravke nastale štete u stanu i medicinskog tretmana mladića.

A kao izvinjenje uručila mu je bon u vrednosti od 50 evra za kupovinu na Amazonu. Advokat smatra da njegov štićenik ima pravo na petocifreno obeštećenje od policije.

Inače, osumnjičeni za krivično delo, kojeg je tada tražila policija, samo je nakratko bio priveden.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.