Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tužio vračaru: Platio sam joj, a i dalje sam proklet - | K-013 Portal
vracara, kristalna kugla

Tužio vračaru: Platio sam joj, a i dalje sam prokletU nameri da "skloni zlu kob koju je na njegovu ljubavnu sreću bacila bivša devojka", kao i da sačuva brak, jedan muškarac je angažovao vračaru, a kasnije rešio da podnese tužbu protiv nje.

Mauro Restrepo iz Los Anđelesa tvrdi da je vidovnjakinja obećala da će ponovo biti srećan ako joj plati 5.100 dolara za uklanjanje uroka.

Međutim, nakon što joj je dao veliku svotu, život mu se nije pomerio sa mrtve tačke. Sad je rešio da je tuži i od nje potražuje 25.000 dolara odštete.Restrepo je otkrio da je Sofiju Adamas, koja se predstavlja kao "vidovnjak stručnjak za ljubav", angažovao kako bi se izvukao iz nesrećnog perioda života.

"Prema Adamsovoj, tu lošu sreću mu je donela veštica koju je angažovala njegova bivša devojka", kaže se u tužbi podnetoj na sudu u Los Anđelesu.

Adams mu je, kako se navodi, rekla da bi "urok", ako se ne ukloni, mogao da uništi Restrepa, njegovu decu i brak. Ali, uprkos činjenici da je uzela kaparu za "skidanje uroka", ona nije pomogla da se situacija u njegovom braku poboljša.

U tužbi se tvrdi da je Restrepo trpeo neprospavane noći, kao i teskobu i neizvesnost usled neuspešnog uklanjanja prokletstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.