Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U Beogradu otvorena prva Prodavnica reči, jedinstvena na svetu - | K-013 Portal
prodavnica reci beograd

U Beogradu otvorena prva Prodavnica reči, jedinstvena na svetuDa su reči toliko moćne da mogu da izmene životni tok, misao je što već godinama živi sa Vesnom Vlatković, koja je odlučila da Beogradu pokloni nešto jedinstveno na svetu - Prodavnicu reči, prenosi eKapija.

Kako kaže, reči su dragocen i izuzetno vredan proizvod, a pravo mesto na kojem žele da ih ponude je Ušće šoping centar. Međutim, nije reč o klasičnoj prodavnici - reč je o internet prodavnici, koju je ovo popularno beogradsko mesto za kupovinu i druženje podržalo.

- Prepoznali smo tu želju, inovativnost i inspiraciju. Lepa, topla komunikacija i čiste namere su osnova ove priče, a mi želimo da budemo vetar u leđa za razvoj brenda - rekla je Nevena Martinović, PR Ušće šoping centra.

Prodavnica reči je mesto za sve one koji žele da se izraze, a to ne umeju na pravi način. Ovde će moći da se posvete i usmenom i pismenom izražavanju. Naime, Vesna je sa svojim saradnicima odlučila da ponudi nekoliko, kako kaže, odaja.

U prvoj će se naći autentični tekstovi, svi oni koji nisu namenjeni stručno-naučnom radu ili onom u srednjim školama i na fakultetima, dakle za koje se dobija određena titula, ocena ili nagrada. Biće tu i pisani govori za različite prilike, ali i edukacija kako nešto da kažete.

Drugu odaju čini pisanje poezije, kako Vesna Vlatković kaže, "specijalno za dušu".

Potom je tu i pisanje knjiga - biografija, priča, scenarija, za sve one koji žele da ovekoveče svoj život, svoje uspehe, ili da se iskažu na ovaj način, a to ne umeju.

- Knjiga je način da trajemo duže od života - napomenula je Vlatkovićeva.

Kao najekskluzivniji proizvod izdvojila je "Magičnu reč". Ovde je ideja da se zainteresovanima osmisli nešto novo i originalno, što im je potrebno u poslovnom ili privatnom životu, te da se potom oboji pravim rečima. Jednostavjije rečeno, koncept od ideje do realizacije.

Oni koji žele da se obrazuju iz oblasti komunikacije, moći će to da čine kroz autentičnu edukaciju uz prenošenje znanja i iskustava najboljeg PR-a na Balkanu.

- U ovaj projekat su uložene dve godine rada i na prvom mestu nam je kvalitet, koji ćemo dati kroz iskrenu emociju i misao, ali tako da budemo imovativni. Tim čine ljudi iz različitih oblasti, a na osnovu kontakt forme sa zainteresovanima ćemo pronaći pravo rešenje za njih - poručila je Vesna Vlatković.

Biće upriličen i nagradni konkurs "Reč po reč", a očekuje se i podkast "Neizgovoreno".

Specijalni gost na konferenciji bila je Brana Antović (Brana's Divine World), koja je rekla da su reči važne, jer mogu da izazovu emociju i akciju, a posebno kada je reč o poslovanju, za one koji kreću u svet biznisa, ali i za one koji žele da ovekoveče svoj uspeh.

Slikarka i kaligraf Danica Veselinović predstavila je svoje umeće, ispisujući ovom tehnikom imena pristutnih, poklanjajući reči.

Prodavnica je za sada dostupna na srpskom jeziku, a uskoro će biti i na engleskom.

(eKapija, Aleksandra Kekić)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.