Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZANIMLJIVOSTI: Popuni anketu i zaradi! - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

ZANIMLJIVOSTI: Popuni anketu i zaradi!ZANIMLJIVOSTI: Popuni anketu i zaradi!

Volite da utičete na razvoj trendova i novih proizvoda, uživate u izražavanju sopstvenog mišljenja, volite da učestvujete u istraživanjima ili jednostavno želite nekoliko dodatnih evra na svom računu? Interesuje vas kako su pomenute stvari povezane međusobno?

Popunjavanje anketa na internetu može doneti i zaradu. Jedan od takvih načina učešća u internet istraživanjima i mogućnost dodatnih pogodnosti su internet paneli. Internet panel je grupa lica koja je spremna da učestvuje u istraživanjima preko interneta.

Mi smo proverili kako svoje članove nagrađuje institut Marketagent.com.

Institut Marketagent.com vam za svaku popunjenu anketu poklanja bonus bodove koje možete na različite načine da pretvorite u oblik po želji. Stečene bodove možete pomoću PayPal-a ili Skrill-a da pretvorite u novac na vaš bankovni račun, da ih poklonite u dobrotvorne svrhe najrazličitijim organizacijama ili da ih potrošite, na primer, za internet klađenje. Marketagent.com vam bonus bodove poklanja prilikom učlanjenja u internet panel, za svaku popunjenu anketu i ako dovedete nove članove internet panela Marketagent.com.

O iskustvima sa popunjavanjem anketa pitali smo i nekoliko članova internet panela Marketagent.com. Interesovalo nas je zašto su se odlučili da postanu članovi internet panela i kako troše evre koje zarade popunjavanjem anketa.

Utvrdili smo da se članovi odlučuju za učešće u anketama zbog vrlo različitih razloga. Neki se raduju dodatnoj zaradi, drugi svoje zarađene bodove poklanjaju u dobrotvorne svrhe, a treći jednostavno vole da učestvuju u istraživanjima:

"Meni lično se popunjavanje anketa preko interneta čini kao zanimljiva mogućnost dodatne zarade. Učestvujem u anketama i za to trošim malo vremena, a uz to još i zaradim za kafu ili bioskop". (Marko, 45 godina)

"Jednostavno volim da učestvujem u anketama. Ukoliko uz to još i nešto zaradim, utoliko bolje!" (Mateja, 23 godine)

Klikni na baner i registruj se u nekoliko koraka!

ZANIMLJIVOSTI: Popuni anketu i zaradi!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.