Dnevni horoskop za 9. novembar

nov 09 2019 /

 Dnevni horoskop za 9. novembar

Šta kaže horoskop za 9. novembar? Saznajte u nastavku teksta....

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete rešiti da stavite tačku na neke poslovne dogđaje koji su se okrenuli protiv vas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni nekim preokretima.

LJUBAV: Imate utisak da ste pogrešili i da ste prema voljenoj osobi bili preterano grubi. Vreme je da se izvinite i iskupite za grešku koju ste napravili dok još nije kasno.

ZDRAVLJE: Pazite na svoj želudac i stomak. Moguće je da ćete tokom narednog perioda imati brojne probleme sa varenjem. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni tegobama sa probavom.

BIK

POSAO: Pred vama je veoma dobar dan tokom kojeg možete da očekujete i značajno poboljšanje finansija. Očekuje vas period u kojem ćete imati sreće na ovom planu.

LJUBAV: Ako ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi iskrene emocije. Možete da s enadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Pazite na donji deo leđa koji bi u narednom periodu mogao da vam bude prilično osetljiva tačka. Vreme je da povedete malo više računa o svom zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da će sve ići stabilnim i mirnim tokom i da nećete imati veće probleme kada je u pitanju posao. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku dolazi do kriznog perioda u odnosu sa voljenom osobom. Mogće je da često razmišljate o razvodu ili nekoj vrsti udaljavanja od vašeg partnera.

ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama i imunitet vam je oslabljen. Tokom ove faze biste mogli da budete generalno u nepovoljnom periodu kada je u pitanju vaše zdravlje.

RAK

POSAO: Očekuje vas povoljan dan ukoliko ste imali u planu putovanje ili nove pregovore, možete da očekujete uspeh. Pred vama su pozitivne okolnosti.

LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za ljubav i promene na ovom planu. Pogotovo ako ste slobodni možete imati zanimljiva dešavanja na ovom polju. Očekuje vas dobar period.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas tokom ove faze. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni povredama i nekim prelomima, uganućima itd.

LAV

POSAO: Ne želite da bilo ko donosi važne poslovne odluke umesto vas i jako vam je važno da sve konce držite u svojim rukama. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni budućim promenama.

LJUBAV: Zadovoljni ste komunikacijom između vas i voljene osobe. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Spremni ste da se okrenete dobrim promenama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu pomalo nestabilni u ovom periodu. Dajte sve od sebe kako biste se na vreme obratili vašem lekaru.

DEVICA

POSAO: Manji pad koncentracije vas dovodi do grešaka koje inače nikada ne biste napravili. Povedite računa o tome. Važno je da budete više fokusirani na svoje poslovno polje.

LJUBAV: Željni ste pažnje, prija vam udvaranje, laskanje i komplimenti. Moguće je da ste spremni na neke nepromišljene korake. Prepuštate se emocijama i ne marite za posledice.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa zdravljem u narednom periodu kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati naglašene poteškoće na ovom planu.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete stabilnost na poslovnom polju. Današnji dan vam je povoljan i nema pokazatelja za probleme. Zadovoljni ste svim onim što ste do sada uspeli da postignete.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom ili je među vama moguća samo veza na daljinu. Moguće je da se vi osećate nekako nesigurno u tom odnosu.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće probleme na polju zdravlja u narednom periodu. Potrudite se da budete fizički aktivni.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete dobru saradnju sa nekom osobom od autoriteta ili starijim saradnikom. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta poslovnih obaveza.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo koje će za vas biti veoma značajno. Možete da očekujete priliku za flert i vezu. Spremni ste da se okrenete novim ljubavima.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati prilično stabilno stanje na ovom polju. Očekuje vas povoljna faza za zdravlje.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete značajan pomak u karijeri. Uskoro ćete dobiti neke nove, lepe vesti. Spremni ste da se okrenete promenama koje su vam na ovom polju neophodne.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o ozbiljnijim promenama na polju ljubavi. Smatrate da ste spremni za brak i zajednički život. Očekuje vas dobra faza na ovom polju.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. U narednom periodu biste mogli da imate neke probleme koji su vezani za zube i desni pa povedite računa o tome.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste imali u planu putovanje u inostranstvo, možete da očekujete da će vam se taj put jako isplatiti. Pred vama je period koji vam donosi dobre promene na ovom polju.

LJUBAV: Pozitivan je dan za polje flerta, spremni ste da otvorenije pokažete svoje emocije prema simpatiji. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Očekuje vas povoljan period u kojem biste mogli da imate dosta pozitivnih promena, a zdravlje bi trebalo da vam bude generalno stabilno.

VODOLIJA

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje poslovne situacije. Tokom današnjeg dana vas donekle prati faktor sreće. Potrebno je da samo malo inicijative pokažete na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj lakše nalazite kompromis sa voljenom osobom i polako dolazite do pomirenja. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni i da ćete se zbližiti.

ZDRAVLJE: Prijaće vam bavljenje sportom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate dosta bolju situaciju na polju zdravlja ako budete bili fizički aktivni.

RIBE

POSAO: Očekuje vas sklapanje dogovora koji će vam otvoriti nove poslovne mogućnosti. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i dobrim promenama danas.

LJUBAV: Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoja iskrena osećanja i da se više posveti vašoj vezi kako bi odnos napredovao. Možete da očekujete da ćete uživati zajedno.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste svojim životom i zdravljem. Pred vama je povoljna faza u kojoj nećete imati probleme na ovom polju. Spremni ste da se posvetite svojim potrebama.