Vremenska prognoza za 14. januar i naredne dane

jan 13 2020 /

Vremenska prognoza za 14. januar i naredne dane

U Srbiji u utorak ujutro u većini predela magla i slab do umeren mraz, dok se tokom dana očekuje sunčano i relativno toplo za ovo doba godine.

U nizijama i dolinama magla i niska oblačnost zadržaće se tokom celog dana, uglavnom na području Mačve, Podrinja, Podunavlja, Pomoravlja i u delovima Vojvodine. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna temperatura od -6 do 2°C, maksimalna dnevna od 6 do 12°C, a u predelima sa maglom od 1 do 5°C. 

U Pančevu i okolini u utorak tmurno i maglovito. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna tempertaura -2°C, maksimalna dnevna 4°C. Narednih dana jutra u Srbiji biće maglovita i hladna, uz slab do umeren mraz, dok se tokom dana očekuje sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Maksimalna temperatura biće u većini predela od 5 do 10°C, u sredu i do 12°C. Na području Vojvodine, Podrinja i Mačve tokom celog dana biće maglovito i u tim predelima biće hladnije. U petak i u subotu magla i niska oblačnost očekuju u većem delu Srbije i biće hladnije, dok se u brdsko-planinskim predelima očekuje sunčano. 

U Pančevu i okolini narednih biće uglavnom tmurno i maglovito, dok se u sredu tokom dana očekuje sunčano. Maksimalna temperatura narednih dana biće od 5 do 7°C, a od četvrtka do 3°C.