Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Soul Steamers uživo u Babisu 3. setpembra - | K-013 Portal
Soul Streamers, Babis, Kafe Babis, svirka, Pančevo, gde izaci

Soul Steamers uživo u Babisu 3. setpembraSoul Steamers bend posle dužeg vremena svira za vas u BABISU. Očekuje vas sjajna energija, kvalitetna muzika, odlično druženje.

Kafe Babis, Braće Jovanovića 1 Pančevo, s početkom u 20 sati

Sastav benda:

Dušan Pavlov (vokal, gitara) je svoj prvi bend Dusty Rattlesnake's osnovao 2008., a pet godina kasnije osnovao je Soul Steamers 2013. kao kompozitor, tekstopisac, aranžer i pevač .

Mladen Marković (usna harmonika) je učenik legendarnog Jovana Ilića iz «Raw Hide». Osnovao je blues band «Blue Deal» sa kojim je redovno nastupao u jazz klubu «Čekaonica».Aleksandar Stanković (bas gitara) član bendova Rain Dogs i Losing Stuff and Making Damage.

Darko Olači - (piano) originalni klavijaturista benda Soul Steamers.

Dmitriy Ivanilov je novi član band koji dolazi iz Ukrajine. On je multiinstrumentalista (perkusije, bas gitara, klavir...) po profesiji je magistar perkusiija, a iza sebe ima bogato izvodjačko iskustvo. Studirao je u klasi čuvenih profesora kao to su: Frank Parker (bubnjevi), Michael Bowie (kontrabas)... Bio je član mnogobrojnih jazz i fusion bendova u Ukrajini i Rusiji. Nastupao je na jazz festivalima kao što su: «DODG» (Donjeck), «Alfa jazz fest» (Ljovov), «Jazz fest Chodziesh 2011», «Nisville»…

Više o događaju na linku:

https://www.facebook.com/events/314044883137873/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.