Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 02. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 02. aprilOvan indiferentan, Bik razočaran, Blizanci imaju priliku za zaradu, Raka iznenađuje Vodolija, Lav ne želi promene, Devica uspešna, Vaga tužna, Škorpija indiferentna, Strelac i Jarac dobro zarađuju, a Ribe otkrivaju tajne. Ovo je horoskop za 02. april

OVAN

Posao: Pokušavate da se skoncentrišete na poslovne aktivnosti, koje trenutno imate jer uviđate da ste pomalo zakasnili, kada je finiš u pitanju. Dobijate prvu opomenu za svoje neizvršene obaveze. Niste jedini na poslu sa ovakvim tretmanom. Kolege su možda u lošijem položaju.

Ljubav: Partner traži malo više nežnosti, ali uviđa vašu indiferentnost i to ne može da vam oprosti. Pokušajte da izgladite odnos u toku dana.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

BIK

Posao: Imate otežanja finnsijske prirode i niste svesni u kakvom ste problemu. Produbljena entropija u vašem dzepu može biti učestala. Moraćete da napravite transformaciju celog programa na kome trenutno radite.

Ljubav: Niste se nadali da će vam partner u ovom trenutku okrenuti leđa. Pomalo ste razočarani, kada su emocije u pitanju. Treba da se više družite sa pozitivnim ljudima.

Zdravlje: Učestala zubobolja.

BLIZANCI

Posao: Niste se dvoumili oko izbora trenutnog posla. Znali ste da je to pravi izbor za vas. Očekejte da ćete imati danas odličnu finansijsku priliku. Ovo važi, naročito za one, koji se bave trgovinom. Ukoliko je u pitanju berza, imate malo šanse da nećete uspeti.

Ljubav: Lav je na prvi pogled odličan izbor. Ne morate da se zadržavate samo na jednom izboru jer ćete imati šansu da birate. U glavnom osobe sa vatrenim elementom su pravi izbor.

Zdravlje: Pazite na poveće zalogaje.

RAK

Posao: Iznenađenje koje vam sprema Vodolija je nešto što vam je izuzetno važno, kada je vaš finansijski priliv u pitanju. Niste neko ko će da gubi, jer vaša kardinalna priroda je na potezu. Ne odustajete od namere koju trenutno imate.

Ljubav: Pomalo ste okrenuli leđa partneru. Niste dovoljno otvoreni na polju emocija. Bilo bi dobro da obratite pažnju na ono što vam partner poručuje.

Zdravlje: Možete imati stomačnih problema, ovaj put.

LAV

Posao: Situacija, koju trenutno imate vas pomalo plaši. Niste spremni na veću promenu a to vam se upravo sugeriše. Planeta Pluton traži da se prilagodite dodatnim promenama. Ne zaobilazite ovu mogućnost već je iskoristite.

Ljubav: Karmička ljubavna priča je nešto što može da vam se desi. Ukoliko ste sami neće biti problem da otvorite svoje srce novoj osobi koja će vas pozvati na randevu.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

DEVICA

Posao: Ukoliko očekujete potpisivanje ugovora na vašem random mestu, danas možete da budete srećne ruke. Neko vam je već javio da se pripremite za prijatno iznenađenje.  Suštini ste odličan radnik pa se očekivala nagrada za vaš trud.

Ljubav: Nećete se rasplinuti posebno, kada je vaša simpatija u pitanju. Imate stav da su obaveze primarne, pa tek onda sve ostalo. Partne se pomalo ljuti, jer uviđa da zauzima drugo mesto.

Zdravlje: Hroničnim bolesnicima se savetuje dodatni oprez.

VAGA

Posao: Vaše mišljenje ne može da pokoleba ničiji stav, kada su jaka odluka i princip, koji vam odgovara u pitanju. Imali ste dovoljno vremena da donesete solidnu strategiju kada je vaš novčanik u pitanju, pa nemate potrebu da se pravdate pred kolegama.

Ljubav: Osećate emotivni gubitak, kada je partnerov stav u pitanju. Ne možete da se pomirite sa pasivnim stavom vašeg partnera ovaj put.

Zdravlje: Glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste imali pomalo kolebljiv stav možete da se nadate solidnoj promeni ovaj put. Ne morate da se hvatate za slamku, jer ste u suštini neko ko je pomalo lenj kada su prave odluke u pitanju.

Ljubav: Ne dozvoljavate partneru da vas ponižava. Imate potrebu da iskažete ono što osećate u svakom slučaju. Ne morate da se složite sa nekim partnerovim postupcima.

Zdravlje: Solidno.

STRELAC

Posao: Donećete čvrstu odluku koja će vam mnogo više značiti, kada su u pitanju nove poslovne šanse. Otvoreno polje inostranstva vam donosi mnogo bolju finansijsku situaciju, ovaj put. Nećete morati da se dvoumite kada su u pitanju promena zadataka ili eventualno zamena za nešto mnogo bolje.

Ljubav: Neke ljubavi nikada ne prolaze. Svesni ste da još uvek volite partnera, koji vam mnogo znači. Karmička ljubavna priča je ono na šta ste u većoj meri ponosni.

Zdravlje: Povišen holesterol.

JARAC

Posao: Vaša finansijska situacija je za sada odlična. Radili ste i kao rezultat toga vidite, koliko vam je trenutno novca u dzepu. Solidna suma, koju imate je nešto što ste i očekivali. S obzirom na poteškoće, koje ste sami prebrodili.

Ljubav: Uviđate mane kod partnera, ali ne reagujete na prvu loptu, jer smatrate da se to svima dešava. Sve vidite, ali pomalo ste pasivni u svom stavu.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

VODOLIJA

Posao: Pomoć od osobe, rođene u znaku Lava je neizmerna ovaj put. Pokušaćete da se pomirite sa trenutnim finansijama u nekoj meri. Ne možete mnogo toga da uradite a da se ne pokliznete. Počnite svaki svoj aranžman od čvrstog temelja.

Ljubav: Privlače vas zamaštani tipovi ljudi, koji imaju jak karakter. Bićete u prilici da osetite nešto posebno ovaj put kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Problem sa kukovima.

RIBE

Posao: Tajne koje su se krile od vas možete danas da ih otkrijete. Kolege su samo htele da vas poštede truda. Isuviše su vas ponekad štitili kada su u pitanju vaši stavovi i prava. Pozitvno okruženje je nešto na šta ste u suštini i navikli.

Ljubav: Pokušavate da dođete do partnera koji vam mnogo znači, pa ste spremni da podnosite žrtvu u svakom slučaju.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Izvor: Luftika.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.