Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 12. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 12. martOvan na raskrsnici, pred Bikovima novo poznanstvo, Blizanci se zaljubljuju, Rakovi vredni, Lavovi egoistični, Device na nivou zadatka, Vage prave pogrešan izbor, Škorpije primaju izjave ljubavi, inostranstvo spremno za Strelčeve, Jarčevi imaju previše posla, prijatna iznenađenja za Vodolije, a Ribe pune ideja. Ovo je horoskop za danas 12. mart.

OVAN

Posao: Bili ste pod velikom tenzijom i nemate veliki motiv da nastavite istim putem. Trenutno se nalazite na raskrsnici koja vam donosi nove šanse, ali i nove padove. Budite intuitivni prilikom izbora. Možete imati velike šanse da uspete u nameri koju trenutno imate.

Ljubav: Partner vam je desna ruka. Nezamenljiv je. Svesni ste da ste dobro izabrali i da nemate nameru da se pravdate za ranije pokušaje koji nisu uspeli.

Zdravlje: Pospani ste.

BIK

Posao: Vaša materijalna strana nadjačava razum. Imate motiv da zaradite mnogo više nego, što realno i možete. Pokušajte da se stišate kada su vaši ciljevi u pitanju i da se konsultujete sa kolegama oko eventualnih izmena vaših aktivnosti.

Ljubav: Ukoliko ste sami, imate motiv da se nešto konkretno promeni na emotivnom planu. Upoznajete solidnog, potencijalnog partnera, koji vam šalje pozitivne vibracije.

Zdravlje: Manja nervoza.

BLIZANCI

Posao: Ortaci su vam izuzetna podrška. Ono što se od vas traži, jeste da se prilagođavate isuviše za vaš ukus. Pokušajte da izbrojite do deset, pa tek tada recite šta ste imali na umu. Možda promenite mišljenje o nekim ljudima u vašem okruženju.

Ljubav: Ukoliko imate simpatiju o kojoj često mislite, snovi mogu da vam se ostvare i postanu java. Možete se zaljubiti bez obzira na status koji imate.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

RAK

Posao: Želite da radite više nego što ste zaduženi. Vaš preduzetnički duh neko od kolega može pogrešno da protumači pa da se dese određeni sukobi kada su nečiji interesi u pitanju. Pokušajte da nastupite sa diplomatskim stavom.

Ljubav: Nemate neku veliku ljubavnu priču još uvek. Mislite da vas parter poamlo vara i da nemate na koga da se oslonite. Povedite računa o svom ponašanju.

Zdravlje: Nije na zavidnom nivou.

LAV

Posao: Ego koji vam hrani okruženje i kolege koje su uz vas danas ne štima. Mislite da ste pod magijom. Niste u stanju da se trenutno izborite za svoja prava na kraljevski način pa se osećate vrlo loše. Pokušajte da situaciju sagledate sa pozitivne strane.

Ljubav: Osoba na koju ste mislili okrenula vam je leđa u poslednjem trenutku. Budite spremni na ovakve izazove jer imate još mnogo toga da doživite od suprotnog pola. Naravno, uključujući i pozitivne stvari.

Zdravlje: Pazite na srčani mišić.

DEVICA

Posao: Idete kroz život sitnim, ali sigurnim koracima. Niste podložni iznenađenjima, koja su vam malo protežirana ovih dana. U suštini nema mnogo toga što bi vam pravilo velike probleme. Bićete na nivou zadatka.

Ljubav: Partner na koga često mislite vas ne zaslužuje u toj meri, kako ste zamislili. Budite rezervisani kada su neke sitnice u pitanju, kao što je ne javljanje na telefon.

Zdravlje: Manja nervoza.

VAGA

Posao: Imali ste veliku šansu, ali ste je propustili zbog lošeg izbora. Imate slične aspekte na osnovu kojih se otvara slična tema, koju ste odavno otpisali. Još uvek može da se aktivira na pozitivan način što se vaših finansija tiče.

Ljubav: Bićete iznenađeni nečijim stavom, kada su u pitanju izjave ljubavi. Ni ne slutite koliko ste poželjni, kada su u pitanju oni koji vas odavno žele.

Zdravlje: Nesanica.

ŠKORPIJA

Posao: Stav koji trenutno imate može da vas odvuče na lošu stranu. U pitanju su poslovi koji su protiv zakona. Ne ulazite u nešto što će vam se odbiti o glavu, kada se budete najmanje nadali. Čuvajte trenutni posao koji imate.

Ljubav: Bićete prijatno iznenađeni nečijom ljubavnom izjavom. Niste se nadali da se ovako nešto, brzo može desiti.

Zdravlje: Niste odavno bili na sistematskom pregledu.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva je izuzetno povoljno što se tiče priče na koju ste odavno već računali. Bićete prijatno iznenađni onim šta možete postići na finansijskom segmentu.

Ljubav: U emocijama ste pomalo otvoreni za nešto novo, bez obzira na trenutnu situaciju i partnera pored vas. Imate mišljenje da zaslužujete mnogo više.

Zdravlje: Povremeno meditirajte.

JARAC

Posao: Polje karijere vas podstiče da se pomalo opustite i pokušate da se dovedete u red kada su obaveze u pitanju. Počeli ste više stvari odjednom da radite i to vam pravi veliki problem trenutno.

Ljubav: Osoba koja je trenutno pored vas zaslužuje pažnju. Ne budite na distanci već se otvoreno potrudite da pokažete emocije koje se od vas traže.

Zdravlje: Odmarajte se povremeno.

VODOLIJA

Posao: Na vašu sreću bićete raspoloženi pa ćete uspeti da završite dovoljno aktivnosti, kako ne biste dolazili u sukob sa nadređenima. Slede prijatna iznenađenja na koje niste računali. Trud će vam se isplatiti u svakom slučaju.

Ljubav: Imate odličnu priliku da upoznate zanimljivu osobu. Budite u većem krugu prijatelja, kako ne biste propustili priliku za vašu trenutno neispunjenu emotivnu stranu.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

RIBE

Posao: Isuviše ste samostalni da ste spremni mnogo više da radite u sopstvenoj režiji. Nećete mariti za trenutno velike troškove jer ćete ih sa lakoćom srediti. Imate odlične ideje, koje ćete vrlo brzo usvojiti na pravi način.

Ljubav: Isuviše ste se obavezali na poslovnoj strani. Nemate dovoljno strpljenja za partnera koji je trenutno pored vas.

Zdravlje: Osetićete veći zamor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.