Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dvojici silovatelja mladića u Beloj Crkvi preti po 17 godina robije - | K-013 Portal

Dvojici silovatelja mladića u Beloj Crkvi preti po 17 godina robije

bela crkva, silovanje, zatvor

Nikoli M. iz Pančeva i Milanu N. iz Bele Crkve, osumnjičeni da su seksualno zlostavljali mladića (19), na teret se stavljaju dva krivična dela - silovanje, za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od pet do 12 godina i razbojništvo, zbog kojeg bi mogli biti kažnjeni na kaznu zatvora od tri do pet godina, prenosi Blic.

“Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv N. M. iz okoline Pančeva i M. N. iz Bele Crkve zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela silovanje i razbojništvo”, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Njima se na teret stavlja da su 28. septembra oko 21 sat u Beloj Crkvi silom i pretnjom prinudili oštećenog na polne odnose, te silom oduzeli od oštećenog mobilni telefon u nameri da ga prisvoje i sebi pribave imovinsku korist, prilikom čega su oštećenom naneli teške telesne povrede, navodi se dalje u saopštenju.

Posle saslušanja osumnjičenih u tužilaštvu koju su prethodno lišeni slobode, po predlogu tužilaštva određen je pritvor od strane sudije za prethodi postupak Višeg suda u Pančevu, kako boravkom na slboodi ne bi ometali postupak uticanjem na oštećenog i svedoke koje je potrebno ispitati tokom istrage, zbog opasnosti da ne ponovi delo, kao i zbog činjenice da im se stavljaju na teret krivična dela za koja je propisana višegodišna kazna zatvora.

Podsećanja radi, za slučaj jezivog zlostavljanja saznalo se kada je mladić otišao na lekarski pregled sa brojim povredama. Videvši o kakvim ozledama je reč doktori su odmah pozvali policiju kojoj je kasnije ispričao da je bio žrtva zlostavljanja.

(Blic)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.