Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kod Šapca voz udario u automobil, poginuo vozač - | K-013 Portal

Kod Šapca voz udario u automobil, poginuo vozač

voz udario u automobil

Na putnom prelazu kod Šapca jutros je nastradao 71. godišnji vozač drumskog vozila, kada je automobilom pokušao da zaobiđe spuštene branike, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije".

Na putnom prelazu obezbeđenom automatskim polubranicima i svetlosnom saobraćajnom signalizacijom između Štitara i Šapca danas, u 08.15 sati dogodila se nesreća u kojoj je nastradala jedna osoba, kada je drumsko vozilo pokušalo da zaobiđe spuštene branike.

Na drumsko vozilo koje je pokušalo da zaobiđe spuštene branike naleteo je putnički voz, koji je saobraćao iz Štitara ka Beogradu.

U nesreći je nastradao 71. godišnji vozač drumskog vozila.

O nesreći je odmah obavešten MUP, a železnički saobraćaj na ovom delu pruge je trenutno u prekidu.

"Infrastruktura železnice Srbije" izražava saučešće porodici nastradalog.

Ovo je drugi slučaj na srpskim prugama u roku od samo pola dana da se dogodi nesreća na putnom prelazu obezbeđenom savremenom signalizacijom, zbog nepropisne vožnje učesnika u drumskom saobraćaju.

Sinoć u 19.55 sati, na putnom prelazu obezbeđenom polubranicima i svetlosnom signalizacijom, između Vlaškog Polja i Mladenovca teretni voz naleteo je na drumsko vozilo, koje je takođe zaobilazilo spuštene branike.

U ovoj nesreći sinoć nije bilo povređenih, ali se takvi slučajevi najčešće tragično završavaju.

"Infrastruktura železnice Srbije" zato upozorava i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju signalizaciju, voze pažljivo i budu odgovorni prema sebi i drugima, jer je to jedini način da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.