Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mladića u Bečeju ubila struja, porodica traži istragu, građani ih podržavaju - | K-013 Portal

Mladića u Bečeju ubila struja, porodica traži istragu, građani ih podržavaju

strujni udar

Dvadesetjednogodišnji Jovan Marić iz Novog Sela pored Bečeja poginuo je u noći između 23. i 24. avgusta tako što je na njega pala strujna žica koja je visila sa stuba, što je dovelo do strujnog udara.

Kako javlja N1, okolnosti tragičnog događaja do danas nisu utvrđene, a porodica i prijatelji stradalog mladića, okupljeni u grupi "Pravda za Jovana" insistiraju na tome da pravosudni organi istragu sprovedu do kraja.

Ulica Aranji Janoša u Novom Selu. Upravo ovim putem, u noći između 23. i 24. avgusta, dvadesetjednogodišnji Jovan Marić vraćao se biciklom sa posla. Do kuće nikada nije stigao.

"Prilikom vraćanja kući najverovatnije je naleteo na kabal koji je pukao i sa bandere pao, e sad da li je pao na grane ili na drvo, to će već valjda istražni organi da kažu i na tom mestu je on i stradao. Udarila ga je struja i na tom mestu je tragično stradao", kaže prijatelj porodice Marić Milan Bokun.Punih deset dana nakon što je telo mladića pronađeno u neposrednoj blizini porodične kuće, jedino što je porodica znala je da je preminuo od strujnog udara. Od zvaničnih dokumenata imali su samo umrlicu. Stvari su se pokrenule kada je na Fejsbuku formirana grupa "Pravda za Jovana" koja je za kratko vreme okupila na stotine meštana Bečeja.

"Tog trenutka je porodica dobila informacije, njima su se obratile institucije, javno tužilaštvo i SUP, mislim da se i predsednik opštine obratio i oni su sada dobili neke informacije. Ono što mogu da im daju u ovom trenutku, tako da se porodica trenutno umirila i veruje da će pravosudni organi sprovesti tu istragu kako treba i da će pravda biti zadovoljena", istakao je Bokun.

Pokrenut postupak, veštačenje u toku

I zaista, desetak dana posle tragične smrti mladića, portal "Bečejski mozaik" objavio je da je Osnovno javno tužilaštvo u toj opštini naložilo hitno postupanje u slučaju, i da je veštačenje u toku.

U tužilaštvu su za N1 naveli da je izvršen uviđaj i da je izdata naredba za obudkciju i elektrotehničko veštačenje, te da policija prikuplja informacije o slučaju.

U međuvremenu, meštani Bečeja okupljeni u grupu "Pravda za Jovana", za nedelju najavljuju miran, i kako naglašavaju nepolitički, skup podrške porodici tragično nastradalog Jovana Marića.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Turnir FC 24 EA 460x600

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city