Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUP: Uhapšeno šest dilera - | K-013 Portal

MUP: Uhapšeno šest dilera

MUP: Uhapšeno šest dilera

Beogradska policija je, u dve odvojene akcije, uhapsila šest osoba i zaplenila 2,7 kilograma marihuane, 85 grama kokaina, oko 450 grama amfetamina, 800 tableta ekstazija, 35 grama hašiša, 100 mililitara ulja kanabisa, manju količinu MDMA i pištolj.

Policija je uhapsila N.F. (33) i N.F. (34) osumnjičene za trgovinu drogom i nedozvoljeno posedovanje oružja.



Pretresom podrumskih prostorija koje oni koriste u Obrenovcu, u metalnom ormaru policija je pronašla 2,5 kilograma marihuane, oko 50 grama kokaina, 150 grama amfetamina, oko 600 tableta ekstazija, 30 grama MDMA, 35 grama hašiša, 100 mililitara kanabisovog ulja i tri elektronske vagice, a kod mlađeg osumnjičenog pronađena je manja količina kokaina i marihunane. Pretresom stana osumnjičenih, pronađen je i poštolj.

U drugoj akciji uhapšeni su B.S. (23), Ž.S. (22), D.S. (20) i M.R. (24) osumnjičeni za trgovinu drogom.

Policija je u stanu koji je S.B. iznajmio u naselju Borča, za potrebe ove grupe koja je čuvala i pripremala drogu za dalju prodaju, pronašla oko 200 grama marihuane, 10 grama kokaina, 300 grama amfetamina i 200 tableta ekstazija. Takođe, pregledom vozila u kome su se nalazili D.S. i M.R. pronađeno je 25 grama kokaina koji je bio sakriven u konstrukcijskoj šupljuni vozila, kao i veća suma novca u domaćoj i stranoj valuti.



Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.