Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OJT Pančevo traži novčanu i kaznu zatvora za muškarca zbog nedozvoljenog skladištenja robe i nedozvoljenog prometa - | K-013 Portal
ojt pancevo, padina, duvan

OJT Pančevo traži novčanu i kaznu zatvora za muškarca zbog nedozvoljenog skladištenja robe i nedozvoljenog prometaOsnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv R.A. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe i nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

On je 23. februara 2023. godine u Kovačici skladištio robu za koju ne poseduje propisanu dokumentaciju o poreklu u prostorima u kojima nije obavestio Poresku upravu, te je u dvorištu kuće u kojoj živi, kao i putničkim automobilima držao 1,288 kg rezanog duvana i 318 ručno pravljenih cigareta punjenih rezanim duvanom, i 23. februara 2023. godine u Padini u trgovinskoj radnji čiji je vlasnik i putničkom vozilu ispred radnje neovlašćeno nabavio radi prodaje i držao 7.990 kg rezanog duvana i 124 ručno napravljene cigarete za koje nije imao propisanu dokumentaciju.

OJT predlože da se, imajući u vidu raniju osuđivanost, R.A. osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 3 godine i novčanu kaznu, kao i da se istom izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.