Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OJT PANČEVO: traži pet godina zatvora i i novčanu kaznu u iznosu od 500.000,00 dinara zbog prevare - | K-013 Portal

OJT PANČEVO: traži pet godina zatvora i i novčanu kaznu u iznosu od 500.000,00 dinara zbog prevare

ojt pancevo, zatvor, prevara, pancevo

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv D.S. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo prevara u produženom trajanju.

On je u vremenskom periodu od maja 2020. do 7. februara 2022. godine kao osuđenik na izdržavanju kazne zatvora u KPZ Pančevo u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist u pet navrata dovodio u zabludu oštećene koji su advokati i navodio ih da nešto učine na štetu svoje imovine, a tako što je kontaktirao advokate, govorio im da se nalazi u KPZ Pančevo i da u raznim predmetima ima svojstvo oštećenog i da mu je potrebno njihovo zastupanje. Nakon toga je tražio od oštećenih da mu uplate novčane iznose za predujme troškova na račun KPZ Pančeva sa obećanjem da će im dato vratiti, što nije učinio.

Zbog toga je OJT tražilo da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od pet godina i novčanu kaznu u iznosu od 500.000,00 dinara.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.