Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Nasilniku preti godinu i po zatvora jer je maltretirao i tukao ženu - | K-013 Portal
tuzilastvo, nasilje u porodici

PANČEVO: Nasilniku preti godinu i po zatvora jer je maltretirao i tukao ženuOsnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv Z.S. iz Pančeva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Tužilaštvo je navelo da je Z. S: u vremenskom periodu od 2020. godine do 12.06.2022. godine u Pančevu pod dejstvom alkohola vršio nasilje nad svojom suprugom, oštećenom M.N. kada je nakon verbalnih rasprava istu u nekoliko navrata udarao pesnicama po glavi i telu, a dana 12.06.2022. godine uz pretnje da će napasti na njen život i telo jer ga je prijavila PU Pančevo, nasilje ponovio udarajući je u glavu pesnicama i drškom noža usled čega je oštećena M.N. zadobila lake telesne povrede.

Tužilaštvo je predložilo da se pritvor prethodno određen produži do završetka glavnog pretresa jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi ponovio krivično delo, da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara.

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.