Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Policija uhapsila šestoro osumnjičenih za upad na izložbu stripa u Zemunu - | K-013 Portal

Policija uhapsila šestoro osumnjičenih za upad na izložbu stripa u Zemunu

policija, hapšenje

Beogradska policija uhapsila je šest osoba za koje se sumnja da su preksinoć upale na izložbu u Staroj kapetaniji u Zemunu i uništile izložene radove, objavio je N1.

Prema saznanjima N1, većina privedenih su maloletnici, uzrasta oko 15 godina, a očekuje se da policija u najkraćem roku uhapsi i ostale osumnjičene koji su upali na izložbu.

Grupa od 15 mladića, sa maskama, crnim fajerkama i kapuljačama, upala je u utorak uveče na izložbu u okviru festivala „Novo doba“, bacila suzavac i pocepala izložene radove.

Jedan od učesnika izložbe Marko Somborac rekao je da je strip grupa, koja je autor ovog događaja, u utorak uveče prijavila policiji pretnje smrću, ali se uprkos tome dogodio napad.

Upad huligana na izložbu stripova „Novo doba“ u Zemunu, nakon što je autorima prećeno smrću, ulazi u seriju ispada nacionalističkih grupa na ulicama Beograda prethodnih dana.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.