Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rasvetljene su pretnje upućene novinaru Nova S Marku Vidojkoviću na Instagramu - | K-013 Portal
pretnje marku vidojkovicu

Rasvetljene su pretnje upućene novinaru Nova S Marku Vidojkoviću na InstagramuBrzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova rasvetljene su pretnje upućene uredniku i novinaru portala Nova S Marku Vidojkoviću na društvenoj mreži Instagram.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, po zahtevu Posebnog tužilaštva za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izvršili su provere Instagram profila sa kojeg su upućene pretnje novinaru portala Nova S Marku Vidojkoviću.

Proverama je utvrđeno da je istom pristupano sa IP adrese koje pripadaju telekomunikacionim operaterima iz Austrije, kao i broj telefona kojim je registrovan navedeni profil koji takođe pripada austrijskom operateru mobilne telefonije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije dostaviće zahtev Interpolu Austrije radi identifikovanja tražene osobe, kao i izveštaj nadležnom tužilaštvu.

(K-013)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.