Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website STARČEVO: Pretukao ćerke i pretio da će ih pobiti - OJT Pančevo traži kaznu zatvora - | K-013 Portal

STARČEVO: Pretukao ćerke i pretio da će ih pobiti - OJT Pančevo traži kaznu zatvora

nasilje u porodici, starcevo, ojt pancevo, hapsenje

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu optužnicu protiv Lj.K. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On je 27. juna 2022. godine u Starčevu pretnjom da će napasti na telesni integritet i duševno stanje svoje dve mldb. ćerke ugrozio spokojstvo istih tako što je u porodičnoj kući, nakon verbalne rasprave, jednoj mldb. ćerki zadao udarac zatvorenom šakom u predelu leve slepoočnice, od kojih udaraca je zadobila teške telesne povrede, dok je drugu mldb. ćerku uhvatio za nadlakticu leve ruke i zadao joj više udaraca otvorenom šakom po glavi i leđima, usled čega je ista zadobila laku telesnu povredu. Potom je oštećenima uputio pretnju da će ih pobiti, što je kod obe oštećene stvorilo osećaj straha i ugroženosti.

Zbog toga je OJT tražilo da se osudi po zakonu, s obzirom na to da se Lj.K. na teret stavlja krivično delo za koje je propisana kazna zatvora do 10 godina.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.